FindPenguins

26 июня 2015 г.
    Ivan A. FræerSommerferie i Prag & BrnoIvan A. Fræer

Miss Pebber Autohoff

26 июня 2015 г., Германия ⋅ ⛅ 21 °C

Miss Pebber (Autohoff), er en kendt kæde i Tyskland og vi skulle selvfølgelig også ind forbi og prøve en af dem. Store portioner og en ret sjov (Amerikansk) indretning.

Tilbage på Camping Sokol

27 июня 2015 г., Чехия ⋅ ☁️ 20 °C

Så er vi igen tilbage på Camping Sokol, vi havde været her én gang før. Vi havde bedt dem reservere samme vogn som sidst, fordi den havde en genial placering og det ønske blev også opfyldt.

Pladsen var dejlig, men desværre fik vi nogle lidt højrøstede naboer som mest gik op i at se hvem der kunne drikke mest, og selv om vi også gerne vil have en øl eller to, så er der alligevel grænser :-)

Nå, men de var nu meget søde først på dagen og vi skulle jo alligevel ud at opleve, så ingen problemer ;-)

Prachovské skály

28 июня 2015 г., Чехия ⋅ ⛅ 15 °C

Sidst vi var i Prag så vi for første gang disse prægtige klipper og den skønne natur, og derfor kunne vi ikke stå for fristelsen, vi måtte simpelthen op at se dem endnu engang og vi fortrød ikke.

Me Tarzan, Du Jane

28 июня 2015 г., Чехия ⋅ ⛅ 19 °C

På en af vores aften turer ned til parken og søen ved Campingpladsen, fik Jette pludselig en stor lyst til at lege ´abe i træet`... Jeg filmede :-)

Endnu en... Bobslædebane

29 июня 2015 г., Чехия ⋅ ⛅ 20 °C

Jamen, vi KAN altså ikke stå for de der bobslædebaner :-)

Kokorin Castle

30 июня 2015 г., Чехия ⋅ ⛅ 24 °C

På endnu en udflugt, denne gang til den spændende gamle borg Kokorin som ligger i et helt fantastisk smukt naturområde. Man føler sig simpelthen ført direkte tilbage til en fjern fortid og forventer nærmest at Robin Hood pludselig træder ud bag et af træerne. En lang køretur ad små veje, men det hele værd.Читать далее

Aften i Prag

30 июня 2015 г., Чехия ⋅ ⛅ 22 °C

Vi har været i Prag næsten 10 gange, og selv om vi denne gang boede noget væk fra byen, tog vi alligevel toget ind, én enkelt aften og gensynet var nu skønt må jeg indrømme.

Punkevni Jeskyne Minerne

1 июля 2015 г., Чехия ⋅ ⛅ 25 °C

Vi har besøgt mange spændende og utroligt smukke miner og grotter i mange forskellige lande, men denne slår alt. Det er simpelthen en oplevelse som med ét slag, får en til at glemme den lange tur i en varm bil, fra Prag og til Brno. Vi nød hvert eneste minut i denne prægtige mine.Читать далее

• Ivan A. FræerSommerferie i Prag & BrnoIvan A. Fræer

Billig overnatning på vejen hjem

2 июля 2015 г., Германия ⋅ ☀️ 31 °C

Sommetider kører vi direkte igennem fra Prag til Århus, men engang i mellem tager vi et hurtigt ´pitstop`, det var også tilfældet denne gang.

Vi har haft mange skønne turer til Prag, denne var en af de absolut dejligste.Читать далее

Окончание поездки
    2 июля 2015 г.