We vertrekken
2022年5月2日, オランダ ⋅ ⛅ 6 °C
5 uur op, laatste spullen pakken. Poes Vilya knuffelen, Rosanne knuffelen, fietsen op de fietsdrager, Rosanne knuffelen, nog even alles checken, Rosanne knuffelen. We vertrekken, xxx.
Koffie
2022年5月2日, ベルギー ⋅ ☀️ 8 °C
Antwerpen voorbij, verkeer valt tot nu mee. Tijd voor een bakkie koffie.
Voor Parijs
2022年5月2日, フランス ⋅ ⛅ 14 °C
Voor we bij de rondweg van Parijs aankomen nog even koffie en een broodje. Eerst nog wel even te snel de weg af (en dus ook de tolweg af). Stond niet helemaal lekker aangegeven, na de tolpoort meteenもっと詳しく
Alles voor comfort
2022年5月2日, フランス ⋅ ⛅ 17 °C
Kathedraal Tours
2022年5月2日, フランス ⋅ ⛅ 19 °C
We kunnen verder waar we 3 jaar geleden zijn geëindigd. Dezelfde dame heeft ons voorzien van een mooie nieuwe stempel met datum.
Chambre d'hôtes Ligueil
2022年5月2日, フランス ⋅ ⛅ 18 °C
Gastvrij ontvangst door Anny en Bertrand. Klein 'kasteeltje'. Fietsen zoveel mogelijk opgetuigd, we willen morgen om 6 uur opstaan en hopelijk om 7 uur op de fiets. We lopen daarna naar de pizzeriaもっと詳しく
Voedsel
2022年5月3日, フランス ⋅ ⛅ 18 °C
Chäteau de Dissay
10 procent
2022年5月3日, フランス ⋅ ⛅ 19 °C
Onze eerste keer weer 10 procent. Dit moeten nemen voor een 'Sint Jacob Kerk'. Valt vies tegen om boven te komen. Even uitrusten.
Onze speurtocht naar een camping levert helaas niets op. De campingsもっと詳しく
Pauze in Poitiers
2022年5月3日, フランス ⋅ ⛅ 19 °C
Een en ander bij elkaar gescharreld in de supermarkt. Nu even rustig een pauze aan de rivier de Clain. Nog zo'n 30 km naar onze plaats van overnachten.
Auget
2022年5月3日, フランス ⋅ ⛅ 19 °C
We hebben de gîte bereikt. Heel groot en met een ruime zit buiten. Even bijkomen, al met al 104 km gefietst. Waarbij voor na Poitiers de heuvels behoorlijk pittig waren en de wegen druk. De bagageもっと詳しく
Dag 2
2022年5月4日, フランス ⋅ ⛅ 9 °C
6.00 uur staat de wekker, Jo is 5.35 uur wakker en staat op. Rustig aankleden, alles klaarzetten, ontbijten. Dan weer tijd om alles op de fietsen te laden. Even na zeven uur kunnen we weer vertrekken.
Koffie La Chappelle-Bàton
2022年5月4日, フランス ⋅ ⛅ 13 °C
Vanaf het moment dat we op de fiets stappen doet meteen alles weer zeer. Wegen gaan op en neer. Dat zijn onze benen echt niet meer gewend. We willen niet al te lang doorfietsen vandaag. Op tijdもっと詳しく
Abbaye St. Saveur
2022年5月4日, フランス ⋅ ⛅ 15 °C
Stempel!
Camping Devezeau
2022年5月4日, フランス ⋅ ⛅ 19 °C
Aangekomen op de camping na redelijk wat gekreun. Heuvels vallen pittig tegen. Vanaf een uur of 2 hangt er een dreiging van regen. Dat fietst ook niet helemaal relaxed. We willen in ieder geval naarもっと詳しく
Wijntje
2022年5月4日, フランス ⋅ ⛅ 18 °C
Afbreken
2022年5月5日, フランス ⋅ ☀️ 11 °C
Na een lange maar wel gebroken nacht, alles ingepakt, tent bijna droog. Zo afbreken en weer op pad.
Thé
2022年5月5日, フランス ⋅ ☀️ 16 °C
Kwart over 10 vertrokken van de camping. Gemarteld met de tent, kletsnatte onderkant, past natuurlijk niet meer in de foedraal. Even onderweg, trek in thee. Stopje in Fauldes, wat blijkt, keuze uitもっと詳しく
Pareltje onderweg
2022年5月5日, フランス ⋅ ⛅ 20 °C
Google fietsroute
2022年5月5日, フランス ⋅ ⛅ 20 °C
Le Petit Lion des Tourbières
2022年5月5日, フランス ⋅ ☀️ 17 °C
Was best een zware dag. Lijf sputterde tegen, wij sputterden terug. Wilden zeker niet tot het gaatje gaan. Kleine stukjes zijn ook stukjes. We vermijden de grote stad Angoulême. Dan op zoek naarもっと詳しく
Laag zonnetje
2022年5月6日, フランス ⋅ ☀️ 10 °C
Zonnige plek? Zeker! Alleen wel een zeer laag hangend zonnetje waardoor de tent tot nu toe eigenlijk grotendeels in de schaduw lag. Net opgestaan, tanden gepoetst, zo ontbijtje doen en dan weerもっと詳しく

旅行者Heel veel plezier ❤️ *geeft nog een knuffel*
旅行者heel veel plezier en goeie reis💜