• Brisbane - it‘s a wrap!

May 31, 2024 in Australia ⋅ ☁️ 19 °C

Gester Aabe hei mir ar Hotelbar la usklinge und hüt dr letst Tag vo üsere Roadshow i Agriff gno. Mir hei Trade Meetings und ä Trade Event gha und am 14:30 isch die Wuche mit 7 Präsentatione während 5 Täg i 4 Städt mit 3 Flüg derzwüsche z‘Änd gange.

Die Wuche hei mir la usklinge mitere Flussfahrt nach „Teneriffe“ womer ire super Brauerei si gsi und derna fein hei Znacht gässe.

Nach 1 Wuche faht meh sech richtig ah die Lüt afah gwöhne und ig gloube ig wirde se morn scho vermisse. Ig gloube us Touristiker*in läbt me chli ire Bubble und us Sales Mönsch nomau meh aber es si auess super liebi und spannendi Persone wome uf dene Reise trifft und ig ha die Wuche richtig gnosse. Was fürnes Privilieg dasi ir Wäut darf umereise und üses wunderschöne Heimatland darf präsentiere. 🫶🏼 Mä wird mit dr Zyt würklech fasch chli wiene Familie und es isch immer wieder schön weme die Lüt am nächste Event wieder trifft. Ah dere Steu ä Reminder; reise erwitert dr Horizont SO fest und angeri Länder gseh isch mega berichernd, please do it. Und übrigens isch ir Schwiz läbe es MEGA Privileg wo mir aui viu meh sötte schetze.

Natürlech fröie mi aber oh dass die strängi Arbeitswuche düre isch und fröie mi uf morn: Fiji is calling! 🥳