• Happy campers!

November 5, 2024 in New Zealand ⋅ ☁️ 14 °C

Deze ochtend vroeg uit de veren! Über gefixt, veel goedkoper dan taxi van bij aankomst en op naar onze camper. We hebben een 6 persoonscamper en blijkt nu al dat dat geen overbodige luxe zal worden want het is allemaal wel wat aan de krappe kant,.puzzelen dus. Even alles goed gecheckt en in orde laten maken en dan op pad... Eerst wel even ontbijtje nuttigen, allé al bijna lunch en Yves wou heel graag eens taco bell proberen. Zo geschiedde. Daarna de basis boodschappen gedaan (alvast de lekkerste Jazz appeltjes gekocht die we op ons werk behandelde.) en dan richting het noordoosten van het noordereiland. Ik neem alvast de eerste rit op mij. Deze zal uiteindelijk een dikke 3 à 4u in beslag nemen. Het links rijden gaat me eigenlijk al snel goed af. Onderweg langs de kust worden we alvast getrakteerd op zeer mooie uitzichten! Ons doel was een mooie free campsite langs een meer. Helaas zijn free campsites beperkt in plaats. Deze heeft maar plaats voor 5 self contained vans dus aangezien we aan de late kant arriveren zijn we er aan voor de moeite. We zoeken ons een betalende plek iets verderop. Voor we op onze plaats aankomen draai ik blijkbaar iets te snel af aan de receptie en blijf ik met onze bumper een beetje hangen... Beginnersfoutje zeker. Arno begint alvast snel ons bbqke dat we gekocht hebben in elkaar te vijzen want de mensen hebben honger. Het duurt even maar de lookbroodjes, angus worstjes en kipsatékes worden gesmaakt. We worden nog getrakteerd op enkele vuurwerkpijlen in de verte maar de waanzinnig vele sterren maken de avond af. Slaap lekker.Read more