Anders dan anders

Dit jaar is de dag van vertrek anders dan andere jaren. Normaliter zouden we allang op pad zijn voor de eerste etappe. Vandaag vertrekken we pas na de middag omdat de eerste pleisterplaats in LonnekerRead more
Marian had een heel mooie korte broek gezien die nergens meer te koop was... behalve bij een winkeltje in Enschede Zuid! Laten we daar nu toevallig in de buurt zijn... dus passen, afrekenen enRead more
Ideale plek, all inclusive!
Na een goede nacht zijn we op tijd wakker. Overigens is camperplaats Lonneker een echt onontdekt plekje. Heerlijk rustig, prima sanitair, de waakhond blaft niet en reetjes in de tuin. Kortom 5Read more
Even van de snelweg af scheelt snel 40 cent per liter. En ook nog even toileteren... en weer door met een nieuwe chauffeur achter het stuur. We zijn dicht bij Braunschweig. Nog een kleine 200 km teRead more
Deze camping langs het kanaal hebben we tijdens onze Polenreis in 2020 ook aan gedaan. En zoals bij jullie bekend, als ons iets goed bevalt... dan komen we er vaker!
We smeren een paar GlanerbrugseRead more
Zoals altijd is het voor ons lastig om het beginpunt van de tocht te vinden, maar uiteindelijk fietsen we een heel stuk langs het Teltowkanaal richting Berlijn. Helaas wegopbrekingen en omleidingen,Read more
Vanmiddag al met al toch zo maar 50 kilometer gefietst. Terugweg was leuk door de buitenwijken van Berlijn. En dus weer een ontmoeting gehad met Ampelman. Thuisgekomen lekker couscous met caponataRead more
We zijn lekker aan het koersen richting
een camping in Źnin. Bij de grens met Polen werden we nog wel even uit de rij gehaald, maar blijkbaar zagen we er betrouwbaar genoeg uit bij nader inzien. NetRead more
Keurige nieuwe camping aan een meer in Źnin. De prijzen zijn dan ook gelijk onPools zal ik maar zeggen... maar prima. We blijven in ieder geval 2 nachtjes. Vanmiddag fietsen of wandelen en morgenRead more
TravelerVeel plezier