Klaar voor de start
April 27, 2023 in the Netherlands ⋅ ⛅ 3 °C
Alles uitgezocht en ingepakt. De unit en de nieuwe auto passen uitstekend. Minder geel dan de Nissan... maar op een andere manier ook charmant.
We hebben er zin in!
We hebben er zin in!
Hoe je ook bij Antwerpen rijdt, via de zuidelijke of noordelijke ringweg, uiteindelijk kom je in de file...
Best een drukke rit met veel vrachtverkeer gehad. Na een lunchhapje op een parkeerplaats bij Gent zijn we aangekomen op de camping vlakbij Ieper. De velden zijn nog te nat, dus iedereen staat bijRead more
Het belangrijkste herdenkingsmonument van de Britten. Vier jaar lang trokken de troepen onder de poort door richting het front van WO I. 54896 namen zijn in de poort gebeiteld. Zijn enkel nog maar deRead more
Mooi stadje met veel metselwerk huizen. Én de lakenhal, die na de bombardementen van WO I identiek wordt nagebouwd. Bijzonder.
Nu lekker eten van het zelfgebakken brood en... vroeg naar bed!
Vannacht heeft het veel geregend, dat is nu naar jullie op weg 😫. Ondanks dat hebben we lekker geslapen en zijn we gewekt door een enorm fluitconcert van de plaatselijke vogelfanfare.
Na hetRead more
Na een mooie wandeling zijn we terug in Loker en besluiten we de Frontierautoroute te gaan rijden. Eerste stop is de beroemde Kemmelberg (uit Gent-Wevelgem). Boven is een Frans massagraf. We zullen erRead more
Dit is maar een van de vele begraafplaatsen die we zien tijdens de Frontlevenroute. Er zijn in WO I ongeveer 1,2 miljoen mannen gesneuveld. Ongelooflijk...
Bijna een jaar geleden stonden we hier ook geparkeerd voor een bezoekje aan Lille. Toen regende het en waren we de portemonnee vergeten... nu staan we er weer... alles zit in de fietstassen, dus erRead more
De andere winkels zijn nog niet open, dus we beginnen in een grote pharmacia. Marian heeft een heel verlanglijstje... onderwijl maak ik wat foto's van het grote plein van Lille.
Traveler Goede reis
Traveler Mooie combi.
Traveler Zorgt Iekje voor Berend.
Traveler Zekers, zijn we altijd blij mee en hij ook!
Traveler Veel plezier