Vo eusem Hotel us chammer öppe 2km a dä Promenade alles am Meer entlang füre is Städtli Makarska laufe.
Unterwägs häts villi Restauräntli und dä eint oder ander Souvenir-Stand. Was sicher isch, das mer sicher nie kei Bargäld hät... uf em Wäg is Städtli zellt mer mind. 24 Bankautomate 😅
S Städtli sälber isch au mega schön und spontan höckled mer ines Beizli und werdet det vom Martin us Züri-Affoltäre bedient 😂
Bime spontane Schritt inen Kleiderlade verblüfft d Alex no die zwei Dame det. Beidi, jünger als sie, aber bearbeitet mit Botox, Facelifting und Co. krieged sich nüme ih, wos ghöred wie alt das d Alex isch. Dä einte entgleist grad s Gsicht, also das was no beweglich isch und die ander macht au grossi Auge. Und dänn gahts los, es riise geplapper und gejohle, dä Nico und ich verstönd keis Wort, aber mir lached eus trotzdem schlapp. D Alex, ungwollte im Mittelpunkt, versuecht ihne biizbringe, das sie würklich nüt mache lah hät. Kei Alkohol, nöd rauche und nöd z vill Make-up langed ihne nöd als Begründig. Sie meined dänn, das wahrschindli s Läbe i dä Schwiiz d Alex so jung und glatt laht usgseh 😆🤭 Sie chönds nöd fasse und wänd es Selfie mit ihre, um das ihrne Familie z zeige 😂😂😂
Irgendwänn cha sich d Alex dänn los riisse und mir lönd die no immer verwunderte Ladies zrugg 😅
Än gmüätliche, ruhige (ohni wiiteri Botox-Wiederleggigä) Verdauigs-Spaziergang zrugg und dä Tag gaht z änd.もっと詳しく