• NadineLovesTravelling

• Currently in
    🇭🇷 Makarska, Kroatien

Usflug nach Sumartin

September 17 in Croatia ⋅ ⛅ 24 °C

Hüt hei mer wider mau e Usflug gmacht, uf d Insel Brač isches gange is pitoresque Dörfli Sumartin. Üs isch das Dorf scho bi üsere Bootstour ufgfalle wo mer si dran verbigfahre. D Fähre fahrt diräkt vo Makarska nach Sumartin i 45 Minute. Damit mir no chli öpis vom Tag hei näh mir die ersti Fähre am 9.00 und da mir 45 Minute vorhär scho müesse dert si, müesse mer hüt chli früecher us de Fädere... Es lohnt sech aber, Sumartin isch überschoubar aber härzig und bietet e schöne Strand grad näbem Hafe. Nach em ne Schwumm und chli Sünnele gö mir üs im Fischresti vor Ort go sterche und gönne üs no es Gelati zum Dessert. Uf die 3 geits wider zrug nach Makarska wo mir üs uf em Märit und i de Lädeli mit lokale köstlichkeite idecke.Read more

• Insel-Hopping

September 15 in Croatia ⋅ ☀️ 27 °C

Nach de erste entspannte Täg si mir hüt mau chli aktiver gsi und hei üs für es Inselhopping per Schnällboot agmäldet. Träffpunkt isch am haubi 2 im Hafe vo Makarska. Mir wärde zersch i drü Gruppe à 10 Lüt ufteilt und bestige när mit üsem Captain z Böötli. Da mir z dritt si chöi mir uf em Rückbank grad hinger em Captain und sire Begleitig platz näh. Aus ersts peile mir d Insle Hvar a, dert hets e härzigi Bucht wo mer e erste Halt mache zum schnorchle. Nach guet 20 Min. geits o scho wider witer zur little Blue Cave, e chlini Höli wo me cha ine schwümme und wo dür z ifallende Sunneliecht blau erlüchtet wird. Aschliessend geits witer nach Jelsa, es chlises Hafedörfli uf Hvar. Dert hei mir e Stund zit zum umeflaniere und öpis trinke. Es het mega härzigi Gässli und ig shoppe mir wider mau es T-Shirt im ne abgfahrne Comic-/ Poster-Lade wo mir im Dörfli entdecke. 🙈 Nach em Sightseeing geits o scho wider witer uf znächste Inseli Zečevo wo die malerischi Blue Lagoon uf üs wartet. D sicht i däm Büchtli isch mega klar, ideali vorussetzige zum schnorchle und mit der GoPro paar föteli z mache. Dr letsch Spot uf üsere Tour isch d Studena Bay uf Brač. Da die Bucht chli i de Hügel ibettet isch und d Sunne scho nüm so höch steit isch es chli e schattige ufenthalt. Mir hüpfe zwar no hurti is Meer si aber ziemli schnäll wider dus. Bevors wider zrug nach Makarsks geit fahrt üs der Captain güetigerwis no es paar Meter us der Bucht a d Sunne damit mir üsvor der heifahrt no chli chöi ufwerme. Nach es paar Minute chunnt es zwöits Boot vo üsem Abieter und mir fahre zäme zrüg. Üsi zwöi Boot lifere sich es Chopf a Chopf Renne und versueche enand gägesitig azsprütze mit der Wasserverdrängig vom Boot. Zu üsem leidwäse het der ander Captain z bessere Händli, bim dritte Alouf schwappt e rise Wälle über üses Boot und mir si aui tropfnass... Mir si froh wo mer wider im Hafe achöme, schnäu zrug is Hotel, warm go dusche und trochni Sache alege... 🙈Read more

• Strand Tag 2

September 14 in Croatia ⋅ ☁️ 26 °C

Hüt isch z Wätter chli dürzoge xi aber trotzdäm warm gnue das mer nomau der Wäg uf üs gno hei und a gmüetlich Strand si chli absits vom Hotel Trubel. Chli si, chli schnorchle, em Meeresrusche und de Grille zuelose, ab und zue es paar Site läse... Am spetere Namitag si mer de wider zrug und hei üs ar Poolbar (es het e Bar im Pool, wie geil isch das!) E Pinacolada gönnt. Mit em Sunneundergang im Rügge si mer de nomau is Städtli füre flaniert, si dert no chli go lädele und als krönende Abschluss vom Tag guet go ässe. Aus i auem e glungnige Tag!Read more

• Rooftop Bar

September 13 in Croatia ⋅ ☀️ 23 °C

Euses Hotel hät (natürli) au e Rooftop Bar. Dä Sunneuntergang und en feine Cocktail lömmer eus nöd entgah.
    D Cocktails sind ä Überraschig, so hät am Nico sin eher suure Cocktail eifach no äs Merängge dine 😅😋Read more

• Beach-Time

September 13 in Croatia ⋅ ⛅ 25 °C

Dä Hotel Strand isch zwar mega näch aber nüt für eus... z vill Mänsche und z luut, da simmer eus alli einig.
    Mir händ es wunderschöns idyllischs Plätzli gfunde, mit nur paar wenige Lüüt. Da lohnt sich au dä 1.4km wiiti Fuessmarsch allemal.

Meh mummer nöd däzue säge, mir lönd Bilder spräche... 🤩

• Makarska

September 12 in Croatia ⋅ ☀️ 23 °C

Vo eusem Hotel us chammer öppe 2km a dä Promenade alles am Meer entlang füre is Städtli Makarska laufe.
    Unterwägs häts villi Restauräntli und dä eint oder ander Souvenir-Stand. Was sicher isch, das mer sicher nie kei Bargäld hät... uf em Wäg is Städtli zellt mer mind. 24 Bankautomate 😅
    S Städtli sälber isch au mega schön und spontan höckled mer ines Beizli und werdet det vom Martin us Züri-Affoltäre bedient 😂
    Bime spontane Schritt inen Kleiderlade verblüfft d Alex no die zwei Dame det. Beidi, jünger als sie, aber bearbeitet mit Botox, Facelifting und Co. krieged sich nüme ih, wos ghöred wie alt das d Alex isch. Dä einte entgleist grad s Gsicht, also das was no beweglich isch und die ander macht au grossi Auge. Und dänn gahts los, es riise geplapper und gejohle, dä Nico und ich verstönd keis Wort, aber mir lached eus trotzdem schlapp. D Alex, ungwollte im Mittelpunkt, versuecht ihne biizbringe, das sie würklich nüt mache lah hät. Kei Alkohol, nöd rauche und nöd z vill Make-up langed ihne nöd als Begründig. Sie meined dänn, das wahrschindli s Läbe i dä Schwiiz d Alex so jung und glatt laht usgseh 😆🤭 Sie chönds nöd fasse und wänd es Selfie mit ihre, um das ihrne Familie z zeige 😂😂😂
    Irgendwänn cha sich d Alex dänn los riisse und mir lönd die no immer verwunderte Ladies zrugg 😅

Än gmüätliche, ruhige (ohni wiiteri Botox-Wiederleggigä) Verdauigs-Spaziergang zrugg und dä Tag gaht z änd.

• Aminess Khalani

September 12 in Croatia ⋅ ☀️ 25 °C

Nach äre guete, aber beängende Uber-Fahrt (mir händ natürlich nöd dra dänkt en Uber-XL z bstelle 😅), simmer öppe nach 1.5h diräkt vor eusem Hotel acho. Hinder dä Bergä häts no mega fest grägnet und zägg eimal durs Tunnel, Sunneschii!
    Vo eusem Hotel simmer grad biz gflasht 😆
    mir sind alli nöd so die 5-Stern-Hotel-Type, aber d Alex hät es unschlagbars Agebot entdeckt gha, da hämmer müässe zueschlah.
    Mir händ es super Studio mit Meerblick und sind happy 😊

• Über den Wolken

September 11 in Croatia ⋅ ☀️ 25 °C

Nach em scho fasch traditionelle Mimosa ir Flughafebar si mer abghobe und churz drufabe o scho wider glandet. I ha scho gmeint sie heige z Schöggeli vergässe aber bim usstige hets de glich no eis gä... 🥳Read more

• Idemo u Hrvatsku!

September 11 in Switzerland ⋅ ☁️ 16 °C

Hüt gahts ändlich los!
    Kroatiä mir chömed wieder! Zwei Jahr isches her sit mer dich z letscht bsuächt händ und mir freued eus riesig!!! ☀️🌊☀️🌊☀️🌊☀️

Trip start
    September 11, 2025