• Konečne štartujeme

9 oktober, Slovakien ⋅ ☀️ 14 °C

V Buchanke som vyrobil provizórny úložný organizér medzi sedadlami (viď. foto) vrátane opierky pre vodiča. Je to paráda!

Až kým sa nezistí hneď po vyrazení, že je vyrobený tak, že prekrýva uchytenie bezpečnostného pásu u spolujazdca.
    Hmmm...

Danka sa síce nikdy nepripútava, ale zas toto nie je 5* auto, tu sú deformačné zóny tvorené našimi nohami...

Takže ešte pred Michalovcami všetko rozobrať a snáď nás už čakajú len pozitívne zážitky.

A tie začínajú už v Sečovciach, kde nás neočakávane odchytí Rišo (člen Ňaňovej každoročnej pánskej šíravskej párty).
    Ten nás po zistení, že vyrážame na výlet vybavuje jeho legendárnym jabĺčkovým čili, do ktorého si večer budem máčat prstíky a s chuťou olizovať. Samozrejme ako správny pártymaniak vie, že zoznamovanie najlepšie prebieha s fľašou domácej v ruke a tak nám jednu tiež pribalí do výbavy.

P.S. Na 3 dňový výlet máme asi 30 litrov rôznych Pepsikol, vôd, džúsov a dva litre alkoholu. To nemáme šancu spotrebovať, ale v tej Buchanke sa to všetko stratilo za sedadlom spolujazdca, tak prečo to nevyužiť.