• Užite si vianoce

December 24 in Cambodia ⋅ ⛅ 28 °C

Prajeme vám krásne prežitie Vianočných sviatkov... Myslíme na vás všetkých...

U nás sú posledné roky bez vianočného stromčeku, okrem výnimky, keď ho Ňaňo vystrihol z baliaceho papiera kúpeného na trhu a prišpendlil ho na stenu.
    A taktiež si posledné roky nedávame žiadne darčeky - darčekom je, že sme spolu vždy na exoticko-dobrodružnej dovolenke. Zase okrem výnimky, keď si na nás spomenuli Ňaňovci a niečo nám podarovali. Ako napríklad výherný los, ktorý nakoniec aj vyhral (a to bol trapas, lebo to ani Ňaňovci nečakali).
    A keďže táto dovolenka je bez Ňaňovcov a Ňaňo nás už podpichoval, že nemáme ani vlastný vianočný stromček ani žiadne darčeky, tak bolo úplne nečakané ako sa nakoniec realita tak zvrhla, že máme aj stromček (vlastný na izbe) a dokonca aj darčeky pod ním. Ale o tom až v nejakom ďalšom príspevku, ktorého sa už teraz desím, lebo popísať, čo sa tu udialo a v akej atmosfére, tak aby ste to precítili aj vy bude pre mňa nad moje sily.

P.S. Preklad videa (kto nemal ruštinu) je "Sviatky prichádzajú". Ale keď tam Taňka počuješ niečo viac, môžeš nám preložiť do komentára.