Neuplanung im Gange
July 31, 2023 in the Netherlands ⋅ ☁️ 20 °CNachdem es die nächsten Tage durchgehend Regen ansagt, planen wir neu… wohin? Bleibt gespannt…
Zooo wel weer even wennen op de camping hoor! Maar kan niet wachten om vannacht in m'n tent te slapen. De camping voor morgen is uitgezocht en m'n kleding ligt klaar. Oja! Een voordeel van in LimburgRead more
Goedemorgen! Lekker geslapen? Mwah... Na m'n slaapzak opgeruimd te hebben, wilde ik nog even checken hoe laat het was. 5 uur 😂 Ik had er zin in haha! Toch maar even verder gaan slapen en om 7u erRead more
Heute war leider Kilometer abreißen angesagt, möglichst schnell wieder Richtung Heimat. Fast 11 Stunden Fahrt mit Pausen und Tankpausen führten uns zu diesem tollen CP "de Bosrand". Toll gelegen,Read more
Nadat we in Maastricht waren aangekomen reden we nog een kleine twaalf kilometer naar camping de kersengaard🍒
, een leuke boerderij camping met een binnenruimte waar we leuk de olympische spelenRead more
In de middag hebben we ook nog een wandeling gemaakt van twaalf kilometer in de buurt van de camping met 450 hoogtemeters. En even later konden we weer gaan slapen💤 want me moesten goed uitrustenRead more
Het laatste avondmaal is genuttigd en ik ben afgeleverd op de camping. Pfoeh, nu kan het écht beginnen ;)
You might also know this place by the following names:
Moerslag, Q761507