• Zomerprojecten 💧🌿

June 18 in Austria ⋅ ⛅ 25 °C

Zoals gisteren gepland startten we vandaag bij de Gardena Outlet, waar Remco zijn zomerprojecten heeft uitgezocht.

O.a. een irrigatiesysteem dat via de grondwaterbron de volledige voor- en achtertuin bewatert, buitendouche voor bij het zwembad en tijdens het camperen, sproei-koelnevelset voor in de tuin ter afkoeling, gazontrimmer én natuurlijk zijn gewenste elektrische tuinhaspel. Die man is zo makkelijk blij te krijgen hé haha.

Hierna volgde stop twee, bij een giga woonwarenhuis. Het matras in de camper ligt namelijk echt slecht. Dat wisten we al, maar na sinds we weg zijn gemiddeld 3/4 uur slaap per nacht te krijgen, was dit de kans om te kijken of er nog iets geschikt te vinden was in de 'koopjeshoek'. En we zijn geslaagd!

Na al het shoppen was het tijd om toch ook nog een stukje te rijden. We kochten een Oostenrijks tolkastje en staken de grens over. Onderweg goed zicht op de Alpen gehad. We staan nu op een natuurcamping in Ötztal, met een prachtig uitzicht vanaf onze panoramaplaats.