Te warm voor uitdaging 🗺️🔍
Yesterday in Italy ⋅ ⛅ 32 °C
Je hebt wel eens van die dagen dat je geen zin hebt in foto's maken, vandaag was er zo één.
Remco is vanochtend eerst even naar de stort gereden om het oude matras en de oude tafel te dumpen.Read more
Paar flesjes wijn 🍇🍷
June 24 in Italy ⋅ ☀️ 33 °C
Een relaxed dagje vandaag. Remco had gisteren nieuwe banden gescoord en gelijk gemonteerd, dus begon de dag vroeg met een mountainbikeroute. Meinou heeft lekker gelezen tot hij weer terug was.
DaarnaRead more
Piramiden in Italië 🪨🍕
June 23 in Italy ⋅ ☁️ 30 °C
We hebben de auto tot en met donderdag, dus we zijn weer op pad geweest. Onze eerste stop zijn de Erdpyramiden (aardepiramiden) van Ritten. Je kan hier niet met de auto komen, dus we parkeerden bijRead more
Zoveel mooie uitzichten 📷🏞️
June 22 in Italy ⋅ ☁️ 18 °C
Gezien de camper niet het meest ideale voertuig is om de bergpassen mee over te gaan, hebben we voor de komende dagen een auto gehuurd. Meinou heeft gisterenavond last-minute wat geregeld, dus 'sRead more
Oeps, band kapot 🚲🔧
June 21 in Italy ⋅ ☁️ 33 °C
Remco stapte vanochtend op de fiets voor een mountainbiketocht. Het begon met het stijl omhoog fietsen (1.100 hoogtemeters) van de berg naast de camping.
Met zijn E-MTB ging dit als een zonnetje.Read more
Roetsen van de rodelbaan 🛷🚠
June 20 in Austria ⋅ ⛅ 23 °C
Tijd om weer te verplaatsen, we gaan richting Bozen (Italië). Maar eerst een tussenstop in Imst, want daar ligt de langste zomerrodelbaan ter wereld 'de Alpine Coaster'.
We gaan met de ImsterRead more
We zoeken de sneeuw op 🏔🚡
June 19 in Austria ⋅ ☁️ 13 °C
Vanochtend werden we een stuk uitgeruster wakker. We hebben de bus naar Sölden gepakt. Daar zijn we met de gondola naar de top van de Gaislachkogl gegaan (station 2, deze ligt op 3.040 meter bovenRead more
Zomerprojecten 💧🌿
June 18 in Austria ⋅ ⛅ 25 °C
Zoals gisteren gepland startten we vandaag bij de Gardena Outlet, waar Remco zijn zomerprojecten heeft uitgezocht.
O.a. een irrigatiesysteem dat via de grondwaterbron de volledige voor- enRead more
Dat was best hoog 🚴♀️⛪
June 17 in Germany ⋅ ☁️ 28 °C
We staan op een (koeien)boerderijcamping vlakbij de Donau. Vanaf hier volg je het fietspad langs de rivier zo naar het centrum van de stad Ulm. Dus dat hebben we vandaag gedaan.
Onderweg kwamen we deRead more
Luxe = gebakken eieren 🍳🥖
June 16 in Germany ⋅ ☁️ 20 °C
Het zou wat minder weer worden, dus we hebben er een rijdagje van gemaakt. Oftewel, weer 420km opgeschoven.
Veel groen onderweg en de eerste speltbochten zijn overwonnen. Onderweg broodjes afgebakkenRead more
Eifelsteig etappe 12 🥾⛰️
June 15 in Germany ⋅ ☁️ 19 °C
Momenteel staan we in de Vulkaneifel. Remco wilde de vakantie namelijk graag beginnen met het lopen van een Eifelsteig etappe. Het was een mooie bosrijke route die eindigde bij het historische KlosterRead more
Daar gaan we weer 🚐💨
June 14 in Germany ⋅ ☁️ 18 °C
Na nog wat lange werkdagen was het zondag dan eindelijk zo ver.. We gaan weer met de camper op pad!
De dag bestond uit het huis opruimen, de camper schoonmaken, boodschappen, alles inpakken en deRead more

Zijn dit echte rozen?
TravelerHet zijn zijdebloemen, de hele winkelpui was met bloemen versierd en er waren ook nog meer jurken. Het is een extravagante, chique kledingwinkel. Mooi jurken maar de prijzen begonnen bij 250/300 euro dus ging hem niet worden voor de leuk.
Traveler
Ziet er wel heel echt uit. Mooie kleuren ook 😍 Maar de prijs.....
🤩