FindPenguins
  • Inscrivez-vous
Afficher sur la carte
  • PassepartoutEfterårstur til Alperne 2021Passepartout
    • Afficher le voyage
    • Ajouter à ma liste de choses à faireSupprimer de ma liste de choses à faire
    • Jour 18
    • samedi 11 septembre 2021 à 20:41
    • ⛅ 11 °C
    • Altitude: 1 638 m
    • FranceArête de l’Évêque45°23’40” N  6°7’42” E
    Det startede jo i fint vejr
    Over den lette del, og på vej op af det stejlere partiToppen i sol (2.495 m), men skyerne ligger under osUdsigt næsten som når man flyver!Og så er der ingen anden vej end ned igen i tågenMen så fandt vi denne lille fine sø!

Bjergtop og badesø i Belledonne

11 septembre 2021, France ⋅ ⛅ 11 °C

Vi startede ud i sol, men meget hurtigt begyndte tågen at strømme op fra dalene omkring os. Vi gik dog den direkte vej mod toppen Les Grands Moulins (måtte have hænderne til hjælp), og nåede op, mens vi stadig kunne se den næste varde på ruten. Lige under toppen lettede 6 ryper. Dem har vi ikke set siden vi var i Grønland! Det var ret fascinerende at sidde i sol på toppen, og kigge ned på skyerne omkring os, men selvfølgelig ville det også have været rart, at kunne se lidt mere! På vej ned, kom vi så ned i tåge igen, men da vi om eftermiddagen kørte ned i dalen ved Allevard, var der sol helt dernede. Vi parkerede ved en lille sø og et grønt område, hvor de lokale hyggede sig med at bade, fiske og slappe af i solen, så det gjorde vi også - altså badede og slappede af!

Ruten på Wikiloc: https://da.wikiloc.com/vandring-spor/les-grands…

Vi er nu kørt op igen, og holder på en ny parkeringsplads, oppe hvor vejen slutter, og satser på en ny toptur i morgen!
    En savoir plus

Voir la traduction