Et glimt af Grønland - i Rønne

Vi er sejlet med færgen "Hammershus" fra Køge i nat, og kommer i land i Rønne kl. 6:00. Fin tur, og færgen har et stort rum med gratis køjer, hvor man kan ligge sig med sin sovepose, hvis manRead more
Vi er begyndt tit at køre efter veje der ser ud til at ende blindt ude ved vandet, og finder på den måde ofte de fineste små fiskerlejer eller øde strandparkeringer. I dag er ingen undtagelse;Read more
Vi gik både aftentur i går, og morgentur i dag til det lille fiskerleje Snogebæk, som vi holdt lige syd for. Meget hyggeligt sted!
Vi parkerede ved Paradisbakkerne (nord for Nexø), hvorfra der er cykelsti gennem skov og plantager hele vejen til Almindingen og Rytterknægten/Ekkodalen. Det er jo et must at se disse steder, og daRead more
Hvor dejligt med disse lange lyse dage, hvor det først bliver sent mørkt. Vi nåede at se Svaneke i aftenlys, og hørte fællessang for dronningen mens solen gik ned over Østersøen!
Det var ret smart, det vi gjorde i dag - synes vi! Vi lod cyklerne stå i Bølshavn, hvor vi overnattede, og så kørte vi ellers mod Gudhjem. Lige med en afstikker til Østerlars rundkirke, og enRead more
Vi besluttede at tage en lidt rolig dag i dag, så det blev til et par gårdbesøg i morges – og så får vi også set lidt af indlandet – for ellers holder vi os jo meget til kysten. Det erRead more
Vi holdt parkeret, så vi kunne åbne vores vindue ved sengen i morges, og se solen stå op! Luksus! Senere gik vi så fra Sandvig ud til Hammer Odde - Bornholms nordligste punkt, og derfra afRead more