Baden: Bucht Alagoa und Naturbecken

Ein alter, gepflasterter Verbindungsweg führt uns von Cedros in die Bucht von Alagoa. Dort haben wir einen herrlichen Blick auf die vorgelagerten Felsinseln und können die Füße abkühlen. WirRead more
Wir laufen aus dem Dorf Ponta Ruiva einen alten Eselspfad und queren unzählige Wasserläufe und kleine Wasserfälle. Zum Glück ist es dort sehr zugewachsen und der Wind weht. Es sind angenehmeRead more
Nach unserer gestrigen Tour mit Heather und Lars lassen wir den Abend bei Sonnenuntergang und Bier in einer Bar ausklingen, bis wir uns leider 😥 verabschieden müssen. Die Beiden fliegen morgenRead more
Szóval megérkeztünk Santa Cruzba, apró kis település 1700 lakossal a reptér körül. Gyalog a szállás 10 perc volt, ez a király. Persze megint volt kavarodás, a házigazda nő mondta h az aRead more
Szóval bár néztünk buszt, amivel átjutunk a sziget másik oldalára, de nagyon macerás, mert túl korán jön vissza felé és akkor nem tudunk megnezni mindent. Vagy stoppolunk. De az megRead more
Egyik képen látszik, mennyi cuccom van. Hogy a francba fér el ez egy hátizsákban, nem tudom, de sikerült 👍
Luciano bár, reggeli, kávé, séta a reptérre, hatalmas virág a kaktuszon, kisRead more
Utolsó este, naplemente, hideg sör a parton, random cica nagyon barátkozik, szép cica. Szolid vacsi a Luciano bárban, bambi, krumpli, sör, majd még egy sör a kedvenc esti üldögélösRead more
Der letzter Nacht war sehr anstrengend, kurz vor 22:30 hatten die Sirenen 🚨 5 x gelautet da wir nicht wissen was los war, waren wir sehr aufgeregt, später wurde uns gesagt das irgendwo auf derRead more
Hamarosan... Már leírtam, de véletlenül mentés nélkül kiléptem 😑 így is 3 teljes nap lemaradásban vagyok, baromi nehéz naplót vezetni 😂 Kata már durmol mellettem én meg próbálomRead more
You might also know this place by the following names:
Ilheu de Alvaro Rodrigues