Na ez már tényleg az utolsó nap, vagyis csak félnap, mert délután már a reptéren kell majd várakoznunk arra, hogy jön e a gép, vagy késik, vagy nem is jön, vagy már el is ment 😀
Mivel éjfél körül fogunk Pestre érni, és még onnan Debrecen plusz 2 óra, szóval ma már inkább tényleg pihenés a cél. Igaz, hogy én reggel keltem időben, hogy ha tényleg jön a takaritónéni korán, akkor én már legyek túl a reggeli kávéimon.
Tegnap este a kocsmabuli előtt már nagyjából mindent összepakoltunk, ma már tényleg csak azt a pár maradék holmit kellett elrakni, ami még a szárítókötélen volt, vagy még este kellett, aztán 11 után csak lementünk még egyet sétálni a Praia Fromosa-ra, ahol tegnap strandoltunk. Egy pizza a parton, kis séta a parti sétányon, aztán irány a pékség, hogy legyen miből szendvicseket gyártani.
Elvileg 17:50-kor indul a gépünk, Flightradar24 szerint nincs nagy csúszásban, de a reptér meg nem nagy, annyira azért nem sietünk kifele, 3/4 4-kor ülünk be a kocsiba. Reptéren parkolóba be, kulcsot visszaragasztottuk a kocsi aljára ahogy volt mikor jöttünk, aztán már bent is vagyunk.
Poggyászfeladás 5 perc, biztonsági átvilágítás 10 perc, Duty Free shop 40 perc 😃😃. Csoki, mentos hegyekben, szóval meg is vagyunk.
Még kimentünk a reptér teraszára megnézni a gépeket, aztán akartunk egy kávét a starbucksban, de arra már nem volt időnk, mert szóltak, hogy be kéne menni a kapukhoz.
Jelenleg már a gépen ülünk, 10 perce kellett volna felszállni, de ezt még simán behozhatjuk az úton... legközelebb otthonról jelentkezem, remelhetőleg... 😀😀Read more