• Magische eerste dag

14 мая 2024 г., Франция ⋅ ☁️ 14 °C

Was redelijk op tijd wakker. Matig geslapen. Hotel was warm. Maar als ik raam open zette was er zo veel herrie buiten dat ik daarvan niet kon slapen.

Na wakker worden koffer ingepakt, en langs een bakkertje gegaan voor wat lekker dingen voor ontbijt.

Is tijd voor uitchecken en naar het station te vertrekken. We gaan met 2 RER . RER is een trein die meer en deels ondergronds gaat maar naar de buitenste randen van Parijs gaat. Dit is voor mij prima te doen maar we hebben Isabelle de vriendin van Bjorn die in een rolstoel zit en daardoor iets moeilijkere maakt omdaywe moeten letten op liften en instap. Gelukkig viel dit mee konden we makkelijk door.

Rond 11 uur kwamen we aan. Bagage afgegeven en snel het park in. Door de regen die hele dag aanhoud hebben we vooral binnen attracties gekozen. Wachtrijen hebben we ook niet veel last van want door Isabelle mindervaliden kaart heeft mogen we met haar en 4 "begeleiders" naar binnen per attractie. Wat super snel gaat.

Rond 5 uur gegeten bij Chez Remy. Genaamd uit film ratatouille. Dit was lekker ondanks het soms moeite kost om aandacht te krijgen van de ober om onze bestelling op te nemen.

Na inchecken in het hotel en bagage zoeken zijn ik en John en Joyce nog park in gegaan om wat attracties te pakken en waren op tijd voor de avond show. Helaas door het weer geen drones maar dat maakte echt niet uit vanavond.

Wat een magische eerste disney dag. Nu lekker slapen