• Day8

  Mooie dag?

  May 20 in the Netherlands ⋅ ⛅ 13 °C

  Vandaag zou volgens het weerbericht een zeer mooie dag worden. 17 graden en zon zonder al te veel bewolking. Maar dit is Nederland....

  In de ochtend heeft Otje haar spullen opgeruimd want die gaat vandaag weer verder richting Utrecht. Na het ontbijt is ze weer vol beladen vertrokken.

  De zon kwam wat opzetten daarna.maar trok helaas al weer snel dicht met bewolking. Balen want dit zou eindelijk eens een goede zonne dag worden om ook lekker een terras te pakken.

  Een wandeling gemaakt om Bram even weer goed uit te laten en beetje luieren in de tent. Morgen ga ik weer Inpakken komt het weekend niet al te best weer aan. Ook komt zaterdag avond vrienden langs.

  In de avond naar pannenkoekenhuis geweest die op de hoek van de camping is. Daar voor het eerst dit jaar soort van uit eten geweest. Omdat het terras een heater had en redelijk afgeschermd was voor de wind was het goed te doen.

  In de avond nog een film gekeken en lekker naar bed gegaan.
  Read more

 • Explore, what other travelers do in:
 • Day7

  Middag centrum arhem

  May 19 in the Netherlands ⋅ 🌧 11 °C

  Na het ontbijt met zijn allen (ik, pa,ma en Otje) de auto in gestapt en naar het centrum van Arnhem gereden.

  Vandaag even lekker winkels neuzen maar ook even op zoek naar wat nieuwe kleding en andere dingen. Helaas begon het flink te regenen en werd het geen terras pakken maar auto in een terug naar de camping.

  Voor het avondeten ging Otje Taco's maken. Die waren erg lekker. Rest van de avond relax wat zitten kletsen en rond 23 uur naar bed. Morgen vertrekt Otje verder terug richting Utrecht.

  Haar verhaal kan je lezen op: https://www.polarsteps.com/OtjeBollen/3986754-retourtje-arnhem-met-de-fiets-voorjaar-2021?s=73DB5468-A709-4D56-8F2A-9F0EB36B26BC
  Read more

 • Day6

  Rust dag

  May 18 in the Netherlands ⋅ 🌧 12 °C

  Vandaag weer lekker uitgeslapen, uitgebreid douchen door even de douchtimer reset af te wachten en goed ontbeten.

  Vandaag staat er niks op de planning om te doen. Dus was op de switch spelen, boek verder lezen en was het alweer avond.

  In de avond spelletje Catan gedaan. 2 keer gewonnen. En weer op tijd.
  Read more

 • Day5

  Obelink en tante komt langs

  May 17 in the Netherlands ⋅ 🌧 12 °C

  Na het ontbijt zijn we in de auto gestapt naar de een van de grote kampeer/ outdoor winkel. Ik moet mijn kampeer uitrusting wat bijwerken want mis wat spullen en wat spullen moeten vervangen worden.

  Terug op de camping spullen uitpakken en testen. Gasaansluiting van de kookplaat aanpassen naar de juiste. Me ouders gingen boodschappen doen.

  Rond 18 uur kwam mijn tante Otje aanfietsen vanuit Alphen aan den Rijn. Die is op fietsvakantie en gelijk nieuwe fiets en uitrusting aan het testen.

  In de avond lekker nasie gegeten en een spelletje ticket to ride gespeeld. Ik heb een keer gewonnen.
  Read more

 • Day4

  Regen

  May 16 in the Netherlands ⋅ 🌧 12 °C

  Kan er kort over zijn. Wisselvallig weer om het uur bijna een regenbui met hier en daar wat gerommel van onweer.

  Tussen de buien nog wat gelopen met Bram in het bos achter de caravan.

  Rond 16 uur werd het droger en kwam wat zon dus eindelijk stoel midden in de zon zetten en eindelijk beetje warmte wat niet van de straalkachel komt.

  In de avond film gekeken en lekker slaapzak in gekropen. Morgen komt als goed is Otje langs
  Read more

 • Day3

  Niks gedaan

  May 15 in the Netherlands ⋅ ☁️ 13 °C

  Vandaag wisselvallig weer. In de ochtend was het erg koud met uit mijn tent komen. Maar gelukkig kwam er met wat zon om weer even op te warmen. Wat broodjes gehaald en ontbeten.

  De rest van de dag niet veel gedaan. Lekker spelletjes gespeeld op de switch terwijl de regen op de tent neerviel.

  In de avond ticket to ride gespeeld. En redelijk op tijd naar bed gegaan.
  Read more

 • Day2

  Zonnige dag

  May 14 in the Netherlands ⋅ ⛅ 13 °C

  Vandaag was beloofd goed weer te worden en dat was het gelukkig ook.

  Vandaag niet zo gek veel gedaan. Ochtends de uit gelaten in het bos. Ontbijt met verse broodjes. De zon kwam lekker schijnen en wordt snel warm maar zo'n 20 graden.

  Begin van de middag begonnen met accu's laden voor de fpv drones. Zijn nog 2 velden bijna leeg dus daar eens goed gebruik van maken. Helaas na de eerste post lipo's gevlogen crashes de drone en de flight controller start niet meer op. Daarom heb meerdere bij me dood kon doorvliegen op de 2e.

  Na wat lunch heb ik een mijn ouders getrakteerd op een biertje met een bitter garnituur op het terras van de camping. Nog even van de zijn genieten, dit zou een van de weinige zonnige dagen kunnen zijn van de week.

  In de avond macaroni gegeten en een spelletje op de switch gespeeld. Hopelijk morgen met zo'n dag alles vandaag.
  Read more

 • Day1

  Vertrek

  May 13 in the Netherlands ⋅ ☁️ 10 °C

  Alle spullen weer bij elkaar graaien. Slaapzak, tent, luchtbed, kleding voor alle weersomstandigheden.

  Dit wordt de eerste vakantie die langer duurt dan een weekendje die ik vanuit mijn eigen huisje in Woubrugge moet inpakken. Ondanks ik alle spullen zelf een plek heb geven in huis moet ik soms toch flink zoeken.

  Rond 12 uur heb ik alles in de rode Seat mii kunnen krijgen en klaar voor vertrek om naar camping Arnhem te gaan. Deze camping is niet nieuw. Ben er al 2 keer geweest. Omdat er een reisbeperking is in Nederland mogen we op dit moment niet het buitenland in als het niet noodzakelijk is. Dus leek dit weer een prima uitvalsbasis voor de komende tijd.

  Bij aankomst bij de receptie aangemeld en de plek D60 opgezocht waar mijn ouders ook staan. Ik zet mijn tent daarnaast neer.

  De middag was heerlijk zonnig. In de avond hebben we een geïmproviseerde barbecue gehouden. Omdat het Hemelvaart is is er een hoop dicht waaronder de supermarkten. Maar de camping winkel is wel open en daar wat vlees en een stokbroodje gehaald.

  Maar rond 19 uur begon het. Grote flinke bui boven Arnhem en bij bleef hangen! Regen heeft urenlang naar beneden gevallen. Ik had alleen 1 fout gemaakt. Ik had niet goed gekeken hoe de grond afloopt en de regen ging zo mijn voortent in. Handdoeken nat maar mijn kledingtas gelukkig van binnen nog droog. Rond 22 uur werd het minder en heb ik met mijn vader snel de tent 180 graden gedraaid dat de regen onder de tent door gaat plaats van er in.

  Slaapkabine was gelukkig alles droog dus slapen moest wel lukken. Hopelijk is het morgen ochtend droog dat ik mijn voortent weer droog kan maken en weer kan gaan gebruiken.
  Read more

 • Day10

  De terugweg

  August 29, 2019 in the Netherlands ⋅ ⛅ 19 °C

  Om 7:30 opgestaan om spullen te pakken en klaar te maken voor de terug. Snel ontbeten alles bij elkaar geraapt, al het afval, flessen en spullen weggegooid.

  Uiteindelijk vertrokken we rond 9 uur vanaf het appartement. Ik zat bij Melle in de auto samen met Jolie. Rond 12:30 even gestopt voor tanken en lunch.

  18:00 uur waren we bij de laatste tankstation voor de grens van Nederland. Nu alleen nog naar Tiel voor spullen van Jorian te brengen en dan richting Alphen.
  Read more

 • Day9

  Dag 9: rust dag

  August 28, 2019 in Czech Republic ⋅ ⛅ 27 °C

  Vandaag werdt iedereen wel brak wakker van al het alcohol wat er naar binnen gegoten is.

  Over vandaag kan ik kort zijn. Ik heb met een groepje lekker in het appartement wezen hangen. Beetje gamen, YouTube, magic en vooral slapen.

  Mark en Heleen zijn nog gaan winkelen in de stad en kwamen terug een chocolade taartje voor john en een fles absint. Hij is vandaag jarig.

  In de avond zijn we bij het treintjes restaurant gaan eten. Bediening was erg onder bemand en duurde flink lang voor we eten en drinken konden bestellen.

  Het drinken wordt gebracht met een trein die je tafel op rijdt. Eten met de hand. Ik had een hamburger met pulled pork met bacon. Daarna lekker weer naar het appartement gegaan. Spullen alvast inpakken voor de terugweg.

  Morgen 9 uur in de auto terug naar Nederland. Wordt een lange zit.
  Read more

Join us:

FindPenguins for iOSFindPenguins for Android