• Lunch naja eigenlijk avond etenOntbijt

Welkom op Hong Kong airport

7 Agustus, Hongkong ⋅ ☁️ 27 °C

De eerste vlucht zit erop, nu nog een kleine vier uur te gaan. Op Hong Kong Airport maak ik eerst een rondje om de benen te strekken en wacht ik rustig op mijn volgende vlucht.

Bijna twaalf uur in een vliegtuig… dat is toch wel langer dan ik had verwacht. Tijd voor een korte review:

De stoelen zitten op zich prima, maar ik kan net niet de juiste houding vinden waardoor mijn knieën wat beginnen te protesteren. Halverwege de vlucht werd de cabine helemaal donker gemaakt, zodat iedereen kon proberen te slapen. Zelf is dat niet gelukt: met een podcast op de achtergrond dommelde ik bijna weg, maar werd telkens weer plotseling wakker.

Het eten was verrassend goed. Voor lunch/avondeten kreeg ik rijst met varkensvlees, een salade en chocolade-ijs. De saus vond ik niet geweldig, maar verder was het echt prima. Als ontbijt stond er een kipomelet op het menu, met een broodje en jam, kersen­yoghurt, stukjes meloen en thee. En halverwege de vlucht heb ik mezelf nog getrakteerd op een kom warme noedels.

Boven China was er flinke turbulentie, zo heftig dat zelfs het cabinepersoneel moest gaan zitten.
    Baca selengkapnya