• Relax en snelheid

August 11 in Singapore ⋅ 🌧 27 °C

Ik werd wakker met regen. Het leek de hele ochtend door te zetten, dus na het ontbijt ging ik met mijn iPad bij het zwembad zitten om rustig te bedenken wat ik de komende dagen nog wilde zien en doen. Ik vond wat informatie over een klein natuurgebied op Sentosa en eentje in het noorden. Ook de Arabische wijk met haar kleurrijke straatjes leek me de moeite waard. Daarna sprong ik nog even het zwembad in om te ontspannen en wat baantjes te trekken.

Rond 13.00 uur was Michael klaar met zwemmen. Na ons op te frissen gingen we richting Sentosa. Daar hadden we om 16.00 uur vier ritten geboekt bij de Skyline Luge: een soort rodelen, maar dan op een baan van asfalt en met kleine karts. Ondanks dat we maar zo’n 30 kilometer per uur gingen, was het verrassend leuk. Terug de berg op gingen we met de kabelbaan, wat ook een mooi uitzicht gaf.

Op de terugweg kwamen we terecht bij een geweldige hawker. Daar doken we in de streetfood en probeerden van alles: Chinese pannenkoeken, Japanse vleespasteitjes en nog wat losse snacks zoals pindakaasbroodjes en gebakken banaan. Heerlijk om zo van alles een beetje te proeven.

Terug in het hotel sloten we de dag af met een kop thee in het restaurant. Daarna gingen we lekker op tijd naar bed. Morgen staat de 100 meter rugslag op het programma.