- Показать поездку
- Добавить в корзинуУдалить из корзины
- Поделиться
- вторник, 19 августа 2025 г.
- ☁️ 26 °C
- Высота: 7 м
НидерландыAlphen aan den Rijn52°7’46” N 4°39’26” E
Kamerindeling 333Travel getaway
19 августа, Нидерланды ⋅ ☁️ 26 °C
Beste collega's,
Hieronder nog wat info voor iedereen die meegaat op ons uitje.
Onze epische trip komt steeds dichterbij en we zijn druk bezig met de laatste voorbereidingen. Omdat er veel vragen zijn binnengekomen over het weer en de kleding, hebben we even gekeken naar de verwachtingen voor september.
Nu ja, voorspellen blijft natuurlijk koffiedik kijken, maar historisch gezien zitten we dan gemiddeld rond de 19 graden overdag en een graad of 13 's nachts. Vorig jaar was het rond die tijd 20 graden, dus we zitten waarschijnlijk ergens in dat gebied. Met een flinke schep zout erbij (want het weer houdt zich natuurlijk nooit aan de regels) zou ik zeggen: pak ook comfortabele schoenen in , er wordt wel wat gelopen over minder goede wegen. En voor de koukleumen, gooi er een vest bij voor als het 's avonds wat frisser wordt. Voor de rest gewoon kleding waar je je prettig in voelt.
Daarnaast willen we graag jullie input voor de kamerindeling. Tijdens het uitje delen jullie kamers met twee personen per kamer. Om de best mogelijke combinaties te maken, vragen we jullie om jullie voorkeur door te geven.
Geef voor 29 augustus door:
Met welke collega’s je het liefst een kamer deelt
Natuurlijk doen we ons best om aan ieders wensen tegemoet te komen, al kunnen we niet garanderen dat alle voorkeuren uitkomen vanwege praktische beperkingen.
Het programma bevat een mooie mix van cultuur, culinaire ervaringen, activiteiten en vrije tijd om te ontspannen en van elkaars gezelschap te genieten. Oh, en naar aanleiding van vorig jaar's uitje hebben we besloten om dit keer een begeleider aan te wijzen. Iemand die ons kan helpen bij het 'matig omgaan met alcoholische lekkernijen’. Dus jullie hoeven je geen zorgen te maken over de kwaliteitscontrole van de drank die wordt dit jaar “professioneel” begeleid!
Ook hebben we iets speciaals geregeld waarbij een 'touch of green' in jullie kleding als accessoire ook heel toepasselijk gaat zijn. Laten we zeggen dat jullie er ook letterlijk en figuurlijk in zullen stralen! Maar meer verklappen we nog niet, het wordt in ieder geval nog een weekend om nooit te vergeten.
Met vriendelijke groet,
De feestcommissie,Читать далее