• Busrit naar Brugge

September 12 in Belgium ⋅ ☁️ 18 °C

In de ochtend tas ingepakt en klaar gemaakt om naar kantoor te gaan. Vandaag hebben we een bedrijf weekend weg.

Rond 13 uur afsluiten en richting de touringcar om te vertrekken naar toen nog een onbekende locatie. In de bus kregen we onze persoonlijke reisbescheiden en daar stond groot op Brugge! Onderweg potje pesten en wat biertjes en een broodje ons vermaakt.

Bij het hotel inchecken en daarna door naar een kroegje voor ons eerste drankje in Brugge. Daarna door naar de brouwerij de halve maan waar Brugse zot en straffe Hendrik wordt gebrouwen. Daar een rondleiding gehad en doorverwezen naar het restaurant waar we zouden bier proeven en eten.

Proefglazen doen ze niet aan dus volle normale glazen. Eerste Brugse zot was bijzonder die was nog niet door de pijplijn naar de bottelarij geweest die die was ongefilterd. Tussendoor hebben we ook nog een tap wedstrijd gehouden. Ik trapte niet het beste van de tafel dus geen prijsje voor mij

Eind van het eten was iedereen al goed beschonken en gingen we nog even een klein kroegje zoeken om even een after borrel te doen.