• Van regen naar de drank

13. syyskuuta, Belgia ⋅ 🌧 14 °C

In de ochtend moesten we weer nuchter nuchter zijn. We gaan een Vespa tour doen richting de kust. Helaas een aantal rijden. Ik ben hele hele weg achterop gesprongen bij sofie. We hadden alleen niet het beste weer. Op de heenweg waren we net op tijd met schuilen onder een viaduct voor een stevige bui met onweer.

Bij een strandtent in Nederland hebben we lekker uitgebreid geluncht. De broodjes waren echt flink groot. Terug wat meer pech met het weer. De buien hielden niet op dus iedereen drijfnat terug in het hotel.

2 uur later gingen we met een bootje door de kanalen van Brugge. Met de meest niet enthousiast persoon als gids.

Na een biertje op een terrasje naar het hotel voor een touch of green aan te trekken voor de Ierse pub bij dylanies. Na het eten was er live muziek en maken. Na hoop drankjes waaronder jagerbombs was het al weer bijna 1 uur. Dus door gegaan naar cafe pick. Is eigenlijk een discotheek en daar nog lekker een paar drankjes met alle muziek.

3 uur richting het hotel om nog eens wat slaap te kunnen pakken. Morgen ochtend gaan we weer naar huis.
    Lue lisää