Dagje eiland, 22 juli

Vandaag zijn we vroeg opgestaan om richting Port des Barques te rijden, vanuit hier vaart de boot richting Isle d'Aix. We moesten 15 min van te voren aanwezig zijn, gelukkig hadden we de coördinatenLeia mais
Vandaag weer lekker rustig aan doen. Na het ontbijt zijn we beiden spelletje gaan spelen op de 3DS.
In de middag zijn we naar La Rochelle gegaan. Was druk in het centrum en hadden na 15 minutenLeia mais
Na het uitgebreid uitslapen is Patrick zoals elke dag stokbrood en 2 croissants gaan halen. Deze ochtend extra luxe met 2 gekookte eitjes.
Na het eten spullen afgewassen. Patrick alles boenen enLeia mais
Op naar de dierentuin
Vandaag toen we op gingen staan, zag het weer er bewolkt uit, toen besloten we dat dit wel een goede dag is voor de dierentuin. Dus wij zijn rond 10.30 vertrokken richting Zoo Les Palmyre iets voorLeia mais
Als eerste wil ik mededelen dat onze grote koekenpan is overleden. De gezondheid van de antiaanbaklaag werd al slechter maar nu was het een grote aanbaklaag geworden. Hierdoor hebben we afscheidLeia mais