Daar gaan we weer

Op richting Keulen voor het jaarlijkse week Keulen. Naja in de buurt van Keulen. Rond 10 uur vertrokken. Ik rij dit jaar met Jeffrey mee.
Rond 12 uur de grens over en onze vast stop bij de MacDonaldRead more
Shoppen en chocolade

De warmte dag van de week volgens de voorspellingen, 28 graden. Vandaag gaan we even Keulen in. Vooral om beschutting te hebben van de zon en warmte. Want in winkels hebben vast Arco en andereRead more
Gamescom!

Tijd voor de eerste dag gamescom
Gamescom!

Vandaag de wildcard dag van gamescom. Rustig ontbijten met worst en ei. En om 12 uur vertrokken en rond 1 uur de hallen in.
Ik heb een fastlane voor Pokemon Trading Card Game. Daar werd uitgelegdRead more
Even rust

Vandaag een rust dagje voor mij. In de middag zijn we naar Bergisch Gladbach gereden om daar even lekker rond te neuzen in winkels en daar op een terrasje te lunchen.
Daarna lekker chillen in hetRead more
Tweede dag gamescom

Vandaag op tijd opstaan. Om 10 uur gaan de hallen open. Ontbijt vandaag met worstjes en ei.
Rond 10 uur kwamen we aan. Lekker doorlopen dit keer en waren zo binnen. Begon in hal 8 bij Netflix. DaarRead more
Leverkusen

Vandaag een rustige dag. In de middag maar Leverkusen geweest met de groep om even er op uit te zijn. Dus even rond scharrelen in de winkels. Zoekt naar leuke deals of spulletjes.
Nadat we daarRead more