Satellite
Show on map
 • Day4

  D-Day + 2

  August 5, 2017 in Spain ⋅ ☀️ 34 °C

  ¡Hula!

  + 1 päivävä herättiin joskus ysiltä.. no kello on nyt 12 ja sänky vaikuttaa aika mukavalt paikalt edellee. Sanotaan sillee kiltisti et eilen lähti juna raiteilt 2.

  Normaalin allaslillumisen lisäks käytiin päivällä vähä kaupungilla poikain kans. Joku irlantilaine sisäänheittäjä otti meist niin smootin kopin et hetken pääst oltiin ilman rahaa ja sen tilalle oli ilmaantunu keltane tikettilö illaks bar crawlii. No tulokset varmaa tuliko jo ilmi.. Tänään stagella mm. Mokka-Somali hitillään onko pääääivä vai yyyyöööööööööööö :D

  Tän episodi jälkee jatkettii baarikatuu eteepäi kö se ukkeli oli narras meidät sen krawli startti mestaa. Ni kyllähä me sit eksyttiii SAATANA :D Meidän nuorison valtaamat alueet vaihtu silmäräpäykses sellasii vanhuste valtaamii aurinkotuoleihi ja tapas-baareihi. Liitteenä kuva :)

  Kö ilta vihdoi koitti ja crawli alko ni meidät löysi mestan ekat Suomalaiset tytyt ja katuu sitä varmaa vieläki. :D Mukavii tyttöihä ne oli! Jesseki pysy viel aisoissa. No aniwei kravlil luvattii et "we'll get you shit wasted before the night ends" Ekat neljä tuntii kaks juomaa yhe hinnal..Totuus: 1 "iso" juoma kahe hinnal :D .. Tokat neljä tuntii "all drinks free" totuus: Sai yhe pikkumuki joho sit santsittii ja jonotettii.. Kaikki tä samal kö krääsäkauppiaat vei pikkurahat ja baarien kiertelevät muirot kaato shotteja naamaa ja viel laskutti siitä :D NO MUT OLIHAN MEILLÄ NYT SILTI HAUSKAA vaik kaikki rahulit meniki :D

  Tänää pitäs käydä tsekkaa paikalline kasino mut mennää nyt poolille eka ja sit rauhaksii kohti iltaa. Ohessa parit photot :)

  ¡Hasti Luigi!
  Read more