Satellite
Show on map
 • Day5

  D-day + 3

  August 6, 2017 in Spain ⋅ ☀️ 31 °C

  ¡Hola!

  Mite musta tuntuu siltä et tä nouseminen ja herääminen tuntuu joka perkeleen aamu vaa vaikeemmalta ja vaikeemmalta!! :D Esbå lähti altaalle jo kympi jälkee mut tä muu tiimi kyl tekee kyl hidasta ja tasasta kuolemaansa. Mut eiks tänää oo pääpäivä? NO tänään on ainakin FULL MOON PARTY :000 ...

  Ai miten eilen sitte ? Oltiinko kassulla? Paljonko tuli monttua? Tuplaantuko raudottajan lomakassa? Triplaantu!? .... No ei.. mitään niistä. Kasino jäi eilen kokematta ja pidettiin huomattavasti rauhallisempi night by the beach. Tottakai päivä avattiin poolilla as usual jonne siirrytään tämän kirjoituksen jälkeen.

  Illan main event oli foxy's terassi meren rannalla jossa juomat tarjoiltiin pöytään ja palvelu oli loistavaa. Shishan ja jägermohittojen siivittämänä illan hämärä muuttui yön pimeydyksi ja voidaanki laskea tämä ilta varmasti rytmiryhmän vähiten rytmikkäänä iltana. Baarin sulkeuduttua siirtyminen pääkadun parrasvaloihin jossa raudoittajan uskomaton paita keräsi heti ansaitsemansa huomion. Mielenkiintoinen tilanne johti n.5 sisäänheittäjän piiritykseen jossa ryhmä oli pelkkää lihaa nälkäisille hyeenoille. Tietenkään emme antauneet.

  Jatkopaikkana toimi hotelimme läheisyydessä coco bongos jonka sisäänheittäjä sai puhuttua meidät edukkaille juomille olihan se sentään Ruotsista. (Baarin edustalla oleva Wacky Waving Inflatable Arm Flailing Tube Man oli myös plussaa !) Maan tavat vaan ovat tässäkohtaa jo hyvin selvät ja aina kun jotain luvataan niin sitä et varmana saa kaikkea ennen kuin itse sitä vaadit. Enemmän siis sääntö kuin poikkeus että jokanen koittaa vetää välistä. (Alkaa olee semi raskasta). No aniweis anikeis. Paikan kiertävä shottimyyjä ihastui Jessen paitaan ikihyviksi ja eksessiivisen huomion sekä drinksujen jälkeen olo alkoi olemaan McDonalds ja uni.

  Tänään kohti uusia kusetuksia !

  ¡Hasta Luego!
  Read more