Singapore
Mount Echo

Discover travel destinations of travelers writing a travel journal on FindPenguins.

8 travelers at this place

 • Day2

  Caching and the Botanic Gardens

  February 16, 2020 in Singapore ⋅ ☁️ 29 °C

  First activity for Sunday morning was a caching event we were hosting in a park across the road from our accommodation. Given there's so few tourists here, and only about 6 active cachers in Singapore, we weren't expecting a big turnout, so 1 person was ok!

  After a bit of a chat with ZacharyKZH, a local cacher with 130 hides, he offered to accompany us to a few caches, and we ended up having lunch with him and caching until 2pm. He led us down some shortcuts and backroads we would never have found by ourselves.

  After lunch we ventured into the Singapore Botanic Gardens, the most visited botanic gardens in the world (5 million visitors a year), which also has the world's largest display of orchids (1,000 species) and 250 species of ginger on display.

  It turned very humid late afternoon so we caught the bus back to our apartment and had a dip in the pool, before a thunderstorm rolled in.

  Dinner was at a small hawker centre on Orchard Road, with only a handful of other diners.
  Read more

 • Day367

  Is het echt al een jaar geleden

  August 16, 2016 in Singapore ⋅ ⛅ 31 °C

  dat we uit Utrecht vertrokken om onze reis om de wereld te maken?
  Ja dat klopt! En we zijn nog niet eens op de helft van de aardbol. Vanuit Nederland naar het oosten vertrokken, en nu zijn we in Maleisië.
  Zegt dat iets over hoe we lang nog weg blijven? Daar is geen pijl op te trekken.
  Is het binnenkort weer tijd voor de reisstatistieken? Ja, dat klopt ook.

  Ondertussen voelt de reis minder als reizen voor ons. En met "reizen" bedoel ik dan veel onderweg zijn, de toeristische gidsen napluizen op hoogtepunten van een streek, en deze ook daadwerkelijk bezoeken.
  We voelen ons nu meer alsof we wonen op de wereld. En dat voelt best goed eigenlijk.

  Afgelopen vier weken voelden we ons alsof we ZOMER-vakantie hadden! En dat had sterk te maken met het feit dat we op oogverblindend groen Bali waren, met onze gehuurde motorbike rondreden, van berg naar strand naar rijstveld gingen, en overal heerlijk Indonesisch konden eten. En niet als minst belangrijke reden; we waren in het gezelschap van onze fijne vrienden. Met Jiren en Ralph hebben we elf dagen een roadtrip gemaakt van Kuta, naar het zuidelijkste puntje van Bali, via de bergen naar de stranden in het noorden en weer terug. Met Anneloes en Thijs hebben we een paar dagen doorgebracht in het mooie Amed aan het zwarte strand met uitzicht op de hoogste berg van Bali Gunung Agung. Dit is ook de plek waar we in februari ons open water scuba diving certificaat hebben gehaald. En we gingen er met veel plezier naar terug! Lieve An en Jir en Thijs en Ralph, het was top met jullie!
  Bali is een van mijn favoriete plekken op aarde van deze trip tot nu toe. Een klein paradijs. Ik snap dat de hele wereld massaal naar Bali trekt voor vakantie. En voor de liefhebbers; al die hordes mensen zijn goed te ontlopen ook.

  Omdat foto's misschien wel leuker zijn dan tekst, houd ik het hierbij, maar post ik wel lekker veel Bali-foto's om het paradijsverhaal kracht bij te zetten. Fijn weekend iedereen! Liefs uit Melaka
  Read more

  Nel van der Rijst

  Fijn dat er overal pannekoeken zijn. 😋

  8/21/16Reply
  Jiren Dijkers

  Ziet er heerlijk uit!! En nu weer "back to school", ben benieuwd naar jullie volgende hoofdstuk/hoe het wonen op de wereld doorgaat. Blijven het stappen naar het oosten, zijn jullie al in het oosten of.. het is maar vanaf waar je het bekijkt (en is dit weer mijn behoefte aan structuur die de kop op steekt?). Jippie voor de hoeveelheid foto's! Eigenlijk mogen het er best nog meer zijn! Amed, Munduk, alle nasi gorengs en -campurs..! Ga ik weer verder met mijn boterham met kaas;) Dikke xjes voor jullie, Jir

  8/21/16Reply

  Hihi, een nacht later en ik zie driedubbel zoveel plaatjes. Waarschijnlijk liep mijn reactiesnelheid voor op de uploadsnelheid. Wat een fijne plaatjes! Xx Jir

  8/22/16Reply
  8 more comments
   

You might also know this place by the following names:

Mount Echo