• Day 3

Tweede Dag

July 22, 2024 in Sweden ⋅ ☁️ 19 °C

Vanochtend werd ik rond een uur of 7 wakker, Paul sliep nog dus ik was maar een beetje gaan opruimen want zeg wat kunnen mannen er snel een zooitje van maken. Daarna ben ik nog even terug gaan slapen. Rond 10 uur ben ik opgestaan en gaan ontbijten, lekker simpel boterhammen met kaas, tijdens mijn ontbijt is paul ook wakker geworden en is hij ook wezen mee eten, goh wat heeft die een ochtend humeur 🤣 waardoor ik alleen maar express nog irritanter ga doen 😬 we hebben nog een beetje op de bank gehangen en mogelijkheden online gezocht voor activiteiten. Rond een uur of 12 wilde we richting het strand dus zijn we daar naartoe gereden, helaas zat alles op het parkeerplaats BOM vol (ook niet slim om daar naartoe te gaan op een weekend dag in de vakantie 😅) de straten in de buurt ook en zelfs een parkeerplaats verder, het was echt niet normaal hoe druk het was dus toen hebben we uiteindelijk maar opgegeven aangezien we optijd terug op het vliegveld moesten zijn om de laatste persoon op te halen. Eenmaal aangekomen op het vliegveld hadden we nog wat tijd dus hebben we een lekkere hotdog gegeten. Daarna is de laatste persoon (Loon) aangekomen en zijn we met het autootje richting de airbnb gegaan. Hij had zich opgefrist en we hadden nog kort wat filmpjes en formule 1 gekeken, in de tussentijd had ik op google maps een plekje gevonden dichtbij het water om naartoe te gaan dus zijn we daar naartoe gereden. We hebben gewandeld, een ijsje gegeten, lekker in het zonnetje gezeten (en perongeluk cola over paul heen gegooit omdat hij voor me stond en ik dacht dat er een wesp op me knie zat) en na een klein tijdje zijn toen weer terug gelopen en gereden. we waren nog naar een supermarkt geweest op de terugweg voor een paar kleine spulletjes en toen weer richting de airbnb waar de andere 3 ook naartoe zouden komen. Ik heb de spelcomputer van Esstee teleen gekregen voor de vakantie waarop ik pokémon kon spelen, de ouderwetse Fire Red. Daarna zijn we gezamelijk wezen wandelen richting een kleine centrum met winkels en restaurants waar we bij een soort café hebben gegeten en een groeps foto hebben gemaakt. Ook hebben we een kleine planning gemaakt voor de komende dagen kwa activiteiten om te doen. We zijn na het eten weer terug gegaan en kwamen onderweg nog een kat tegen die we met ze alle hebben zitten aaien. Eenmaal terug bij de airbnb was het al rond een uur of 10 en zijn de andere 3 weer terug naar hun plek gegaan. Het was heel gezellig en ze maken ook veel grapjes en laten veel scheten 🤣 we hebben nog netflix gekeken (ik voornamelijk pokémon gespeeld) en zijn daarna naar bed gegaan.Read more