Schiphol Vliegveld
July 20, 2024 in the Netherlands ⋅ ☀️ 18 °C
Het is 5:25 in de ochtend en we zijn al een kwartiertje onderweg naar het vliegveld, het is lekker rustig op de weg. ik ben al sinds een uur of 2 wakker, kon niet zo goed slapen door de warmte of deRead more
Eerste Dag
July 21, 2024 in Sweden ⋅ ☀️ 20 °C
Na dat de vliegtuig vertrokken was heb ik hem op airplane mode gezet, ik was lekker aan het raamkant gaan zitten (aangezien ik toch de keus had en als enige aan die kant in de business class zat) hetRead more
Tweede Dag
July 22, 2024 in Sweden ⋅ ☁️ 19 °C
Vanochtend werd ik rond een uur of 7 wakker, Paul sliep nog dus ik was maar een beetje gaan opruimen want zeg wat kunnen mannen er snel een zooitje van maken. Daarna ben ik nog even terug gaan slapen.Read more
Derde Dag
July 23, 2024 in Sweden ⋅ 🌙 14 °C
Vandaag werd ik weer rond een uur of 7 wakker, toen ben ik gaan douchen en terug naar bed gegaan aangezien de hele groep gamers zijn dus ook laat uit bed komen lol. we zijn rond half 12 richting hetRead more
Vierde Dag
July 24, 2024 in Sweden ⋅ ⛅ 18 °C
We hebben het vandaag rustig aan gedaan. Ik werd wakker rond half 8 en ben toen een klein stukje gaan lopen met Pokémon Go 😬 daarna ben ik weer richting het huisje gegaan en had ik bezoek bij deRead more
Vijfde Dag
July 24, 2024 in Sweden ⋅ ☀️ 19 °C
Vandaag zijn we rond een uur of 9 opgestaan (ik heb lekker in een squeek speeltje die ik voor de hondjes gekocht had iedereen wakker gemaakt/lopen irriteren 😬) we zijn rond 10:20 met de treinRead more
Zesde Dag
July 26, 2024 in Sweden ⋅ ☁️ 17 °C
Ik werd wakker om half 7. Toen ben ik rond een uur of 7 zelf met de auto naar de winkel gereden (is best een grote winkel) zowel voor spullen als voor boodschappen, dus daar ben ik een uurtje rondRead more
Zevende Dag
July 26, 2024 in Sweden ⋅ ☁️ 17 °C
Vanochtend was ik nog vroeger wakker, toen was het half 6 ofzo lol. Heb ik een poosje netflix gekeken en toen weer terug naar bed gegaan. Daarna rond een uur of 10 heb ik afbak broodjes in de ovenRead more
Achtste Dag
July 27, 2024 in Sweden ⋅ 🌙 16 °C
Vandaag zijn we pas later op de middag erop uit gegaan. Het was een relaxed dagje. We zijn naar een food markt geweest met kraampjes met eten vanuit een heleboel verschillende landen. Daarna hebben weRead more

TravelerWat een luxe, een upgrade… waarom kreeg je die? 😂
Suleika EijkeGeen ideee 😝