• Zesde Dag

July 26, 2024 in Sweden ⋅ ☁️ 17 °C

Ik werd wakker om half 7. Toen ben ik rond een uur of 7 zelf met de auto naar de winkel gereden (is best een grote winkel) zowel voor spullen als voor boodschappen, dus daar ben ik een uurtje rond wezen kijken. Daarna weer richting de airbnb gegaan. Heb ik afbak broodjes in de oven gedaan, wat gegeten en maar weer even terug gaan liggen aangezien derest toch ook nog lag te slapen. 'S middags ben ik met Paul nog even het winkelcentrum in geweest, zijn we nog even langs de mac geweest en daarna nog wezen kijken of we konden golven maar we konden daar niet met de pas betalen, was een of andere rare QR code waar we niet veel mee konden dus zijn we terug naar de airbnb gegaan. Na een halfuur hebben we met de hele groep afgesproken en zijn we naar de winkel gegaan om etenswaren te kopen voor de BBQ. Daarna zijn we naar Rads huis gegaan en hebben we gebarbequed. Daarna zijn we een wandeling wezen maken door het land en de bossen richting de lake, daar hebben ik en Lucien nog even in het water gezwommen. Daarna zijn we weer terug gegaan en zijn we savonds weer terug gereden naar de airbnb.Read more