• Pontevedra

October 24, 2022 in Spain ⋅ 🌧 16 °C

41 kilometer på 10.5 timmar och någorlunda väder med.

Kom iväg 06:20 och hade en trevlig timme ut ur stan i ljummet väder. Sen började regnet komma och det bara vräkte ner i en timme och det var inte lika roligt att gå i mörkret. Särskilt inte när man skulle följa en stig i skogen. Det blev inte mycket man såg framför sig möta människor igen och hälsandet började. Hade några små stopp längs vägen bland annat ett ställe i garaget på ett hus. Populärt var det.

Ju längre dagen gick ju bättre blev vädret så på slutet var det shorts och t-shirt som gällde. Var några dagar sen man kunde ha det. Bokade ett boende på vägen in till Pontevedra för att slippa leta boende när man väl kom fram efter en lång dag. Hade inte koll på hur stor stan skulle vara så när jag var på väg till mataffären så insåg jag att detta var en storstad så det kan nog bli spännande att hitta ut imorgon. Så det fick bli en hamburgare till mat ikväll. För hitta en restaurang som har öppet innan 20 lär bli svårt och lusten att ut och leta restaurang saknas efter allt man gått idag.