En väldigt blåsig dag med sol blandat med regn och blött på vägarna.
Orkade inte ens gå och äta middag i går kväll i spöregnet som var utan fick klara mig på det jag hade i ryggsäcken. Inte var det bättre idag blåst och regn när man skulle gå.
Gick väl någon timme med regn från sidan innan det började avta. Då började nästa bekymmer istället med väldigt mycket vatten där man skulle gå. Gick att gå runt de flesta innan man kom fram det sista stället som var omöjligt att gå runt.
Stod där och funderade när det kom ett tyskt par från andra hållet. Det var spännande att se hur de gjorde innan jag skulle försöka. Men jag tänkte jag skulle skulle klara mig torrskodd igen så började leta upp stenar och kastade i för att ha något att sätta fötterna på. Kom igenom torr tillslut och fortsatte. Se de folket man mötte sen utan stavar de visste man kommer få blöta fötter...
Sen var det in till en liten by där det blev paus på ett cafe med korv i bröd. Visste inte vad jag pekade på men det var bröd med inbakade korvskivor. Sen fortsatte jag för det sista 8 kilometererna. Kändes som att det började blåsa ännu mer på eftermiddagen sen ihop med lite regn på det var inget roligt att gå i.
Och strax innan jag kom fram började solen skina men den värmde inte mycket i vinden. Väl framme så fick jag nyckeln till rummet i en låda och än så länge verkar det som om jag har ett helt hus för mig själv i natt.Read more
Vilket äventyr! [Britt-Marie o Bosse]