Faro
Mar 2–3, 2024 in Portugal ⋅ ⛅ 13 °C
Flög från ett dimmigt Köpenhamn till Faro för en övernattning. Hade sen en äkta portugisisk frukost i form av Pastel de nata och kaffe innan jag hoppade på tåget till Lagos.
Lagos
March 3, 2024 in Portugal ⋅ ⛅ 15 °C
Åkte detta tåg hit. Gick inte fort..
Luz
March 3, 2024 in Portugal ⋅ ⛅ 15 °C
Började gå direkt när jag kommit fram till Lagos med tåg. Inte så svårt att hitta, bara till att följa kusten som är allt annan än platt. Mycket upp och ner och mycket turister idag.
KomRead more
Sagres
March 4, 2024 in Portugal ⋅ 🌬 15 °C
Var en lugn natt på hotellet då man var enda gästen. Gick strax innan 0800 och beslöt att gå direkt till nästa by i stället för en omväg på över 1 kilometer för gratis frukost då detRead more
Carrapateira
March 5, 2024 in Portugal ⋅ ☀️ 16 °C
Började dagen med en busstur för att slippa en dagsetapp och komma lite mer norrut. Sen var det äntligen lite grusvägar att gå på så man kunde röra lite på benen.
Så första halvan varRead more
Aljezur
March 6, 2024 in Portugal ⋅ ☁️ 16 °C
Det blev sandigt idag. Började gå ut mot kusten för att sedan följa stranden norrut. Och när man väl lämnat stranden så var det fortfarande bara sand att gå på så det blev nog minst 5Read more
Odeceixe
March 7, 2024 in Portugal ⋅ 🌬 13 °C
En väldigt blåsig dag.
Som om inte det vore nog så regnade det när jag åt frukost. Men det slutade när jag väl skulle gå. Så kom det en skur efter 100 meter och regnkläder på och straxRead more
Zambujeira do mar
March 8, 2024 in Portugal ⋅ 🌬 14 °C
Dagen då man skulle haft en röjsåg med sig.
Boendet var bra i alla fall. Ringde och bokade och fick en kod för att komma in, men ingen som ville checka in oss igår och idag var det heller ingenRead more
Almograve
March 9, 2024 in Portugal ⋅ 🌬 13 °C
En väldigt blåsig dag med sol blandat med regn och blött på vägarna.
Orkade inte ens gå och äta middag i går kväll i spöregnet som var utan fick klara mig på det jag hade i ryggsäcken.Read more
Vila Nova de Milfontes
March 10, 2024 in Portugal ⋅ 🌬 16 °C
Idag var en mycket trevlig dag.
Men restaurangbesöket igår kväll var en upplevelse. 6 gäster i sportkläder och några hade redan ätit när jag kom, men det tog evigheter att få maten. SenRead more

Lycka till! [Britt-Marie o Bosse]