Idag blev det sovmorgon och sen bara tagit det allmänt lungt.
Började med ett besök på turistbyrån för att hämta ut ett pilgrimspass. Utan detta får man inte bo på boendena för vandrare. Vanligtvis är detta något man bara köper för 20kr och fyller i själv. Här var det mer noggrant så jag fick fylla i ett papper med alla uppgifter. De ville till och med ha en kontaktperson om det skulle hända mig något. Så de håller koll på oss fåtalet vandrare här.
Sen var det bara att börja gå. Lämna en storstad är ingen höjdare. Massa bilar och sämre och sämre hus att titta på. Dröjde en mil innan man svängde av ner på en torrlagd flodbädd och det var inte det roligaste att gå på. Men efter en halvmil så var man framme i Rioja där jag bor nu.
Satt och pausade en bit ut från stan när man helt plötsligt ser en till vandrare som jag inte såg mer, trodde nästan man skulle vara själv här. Och framme på boendet var där ett franskt par så vi blir 3 stycken här inatt.
Lite speciellt boende som ligger inne på den kommunala poolen. Poolen har stängt för säsongen så det är bara vi 3 som bor här som har tillgång till poolen. Reningen är inte igång så något bad blir det inte men lite häftigt ändå.
Gick 16km idag. Blir 22 imorgon och fransmännen ska också dit så man lär se några vandrare imorgon.Read more
Tack för en intressant rapport och vackra bilder! Visst ser poolen inbjudande ut! Ha en fortsatt fin vandring! Nu får du kanske nytta av franska språket? [Britt-Marie o Bosse]