Almeria
October 29, 2025 in Spain ⋅ ☁️ 21 °C
Har idag ägnat mig åt att transportera mig själv från Sverige till Almeria Spanien.
Först natten på en träbänk på Kastrup innan flyget till Malaga på morgonen. Framme i Spanien blev detRead more
Rioja
October 30, 2025 in Spain ⋅ ☀️ 24 °C
Idag blev det sovmorgon och sen bara tagit det allmänt lungt.
Började med ett besök på turistbyrån för att hämta ut ett pilgrimspass. Utan detta får man inte bo på boendena för vandrare.Read more
Alboloduy
October 31, 2025 in Spain ⋅ ☁️ 21 °C
Idag var det roligare att gå.
Man behöver inte stressa här nere så jag började gå lite efter 8 strax efter fransmännen. Sen lite småvägar fram till en liten by där man kunde få frukostRead more
Abla
November 1, 2025 in Spain ⋅ ☁️ 20 °C
En bra dag om man gillar sten.
Började följa en flodbädd en timme innan man skulle över ett berg och ner till nästa flodbädd. Men där fanns i alla fall en liten by med öppen bar så manRead more
Huéneja
November 2, 2025 in Spain ⋅ ⛅ 18 °C
Blev lungt idag
Affären öppnade inte förrän 9 på morgonen och jag ville ha tag i mat innan jag började gå. Söndag i Spanien vet man inte vad som är öppet eller ej så med mat i ryggsäckenRead more
Jérez del Marquesado
November 3, 2025 in Spain ⋅ ☀️ 19 °C
En kanondag.
Hade sovit riktigt bra i mitt svala rum och hade 16 grader när jag vaknade. Tror inte resten av de boende gillade denna temperatur.
Efter frukost var man iväg. Gick ihop med spanjorenRead more
Los Baños
November 4, 2025 in Spain ⋅ ☁️ 21 °C
Får bli lite mindre text idag kom fram sent.
Började rätt platt in till en rätt stor stad där det var väldigt mycket grotthus.
Sen fortsatte jag mot nästa by där planen var att jag skulleRead more
Quéntar
November 5, 2025 in Spain ⋅ ☁️ 21 °C
Idag har det blivit mycket asfalt.
Gav mig iväg 0730 och följde vägen för att spara 1km då dagen kanske skulle bli lång. Man kanske missade någon fin utsikt men vägen var fin med, fast denRead more
Granada
November 6, 2025 in Spain ⋅ ⛅ 13 °C
Då har man hamnat i Granada.
Var jag och en spanjor till på boendet och vi startade ungefär samtidigt. Gick ifatt honom rätt fort och hittade en bar efter en timme där det blev kaffe. Och precisRead more
Pinos Puentes
November 7, 2025 in Spain ⋅ ☁️ 17 °C
Inte gjort så mycket idag.
Gick en runda i Granada på förmiddagen. Stötte även spanjoren och en till jag inte sett på ett par dar.
Sen tog jag bussen till nästa boende för att slippa gå utRead more
Alcalá la Real
November 8, 2025 in Spain ⋅ ☀️ 14 °C
En dag som mest handlat om oliver.
Kom iväg strax innan 8 efter en kaffe i baren innan jag gick. De andra 3 som också bodde på hotellet syntes inte till så jag gav mig iväg själv.
Var rättRead more
Alcaudete
November 9, 2025 in Spain ⋅ ☁️ 17 °C
Ännu en dag bland oliver.
Tittade ut när jag vaknade och tittade på skylten utanför apotekek. Den visade 4 plusgrader. Och när jag väl började gå lite efter 8 så var det 5 grader så detRead more
Baena
November 10, 2025 in Spain ⋅ ☀️ 18 °C
Ännu en dag med oliver.
Började väldigt enkelt då stället man bodde på hade en bar som öppnade till frukost, så det var bara att springa med från rummet och äta, för sen fanns det ingenRead more
Castro del Río
November 11, 2025 in Spain ⋅ ⛅ 20 °C
Lite mindre oliver idag.
Åt frukost på boendet ihop med fransmannen som också där, vi var de enda gästerna. Han gav sig iväg före mig och jag en stund efter.
Så jag fick en en mil självRead more
Cordoba
November 12, 2025 in Spain ⋅ ☀️ 25 °C
Hade en bra natt som enda gäst på boendet.
Tog sen en kaffe där jag bodde och började studera dagens rutt, lite sent kanske. Tanken var först att gå till nästa by 22km men såg sen en direktRead more
Sevilla
November 13, 2025 in Spain ⋅ 🌧 17 °C
Idag har man blivit turist.
Ska inte gå något mera nu utan bara åka runt lite. Det var bra att sluta gå igår för idag har det regnat hela dagen.
Gick även och ställde mig på stället manRead more
Mérida
November 14, 2025 in Spain ⋅ ☁️ 16 °C
Det blev ett snabbt besök i Sevilla. Man kunde inte åka buss direkt mellan städerna, så därav besöket i Sevilla.
Klockan 8 gick bussen till Merida 3 timmar bort. Intressant resa då denRead more
Lissabon
November 15, 2025 in Portugal ⋅ 🌙 17 °C
Då har man bytt från ett regnigt Spanien till ett varmare Lissabon via en 3 timmars bussresa. Solen gick ner nu när kom fram vid 18 så det blev inte så mycket av den varan här.
Fatima
November 16, 2025 in Portugal ⋅ ☁️ 15 °C
På utflykt idag.
Var rätt bra igår kväll. De hade börjat tända upp julbelysningen i stan. Sen kom professorn förbi en så hon visade mig julmarknaden. De hade till och med något glöggRead more
Lissabon
November 17, 2025 in Portugal ⋅ ⛅ 17 °C
Bara gått runt på stan och bytt boende idag.
Imorgon blir det buss till ny ort.
Faro
November 18, 2025 in Portugal ⋅ ☀️ 20 °C
Då har man åkt buss igen.
Hamnat i Faro efter 4 timmar buss. Tog lite längre tid än det skulle då han blev stoppad av polisen för att kontrollera kör o vilotider. Men det är billigt att åkaRead more
Faro
November 19, 2025 in Portugal ⋅ ☁️ 16 °C
Då har man haft en heldag i Faro.
Efter en runda på stan så hamnade man tillslut i ett väldigt speciellt kapell. Benkapellet om man ska översätta det direkt. Väggarna fulla av mänskligaRead more
Bremen
November 20, 2025 in Germany ⋅ ⛅ 1 °C
Idag lämnade man Portugal på morgonen.
Landade utanför Dusseldorf för att sedan ta tåget därifrån till Bremen. In till Dusseldorf gick bra men tåget därifrån blev försenat. De flyttadeRead more

Tack för en fin rapport! Vi är med dig resan! Lycka till i fortsättningen! [Britt-Marie o Bosse]
Vi är med dig på resan (ska det vara). Vi följer dig på kartan! [Britt-Marie o Bosse]