• Cordoba

November 12, 2025 in Spain ⋅ ☀️ 25 °C

Hade en bra natt som enda gäst på boendet.

Tog sen en kaffe där jag bodde och började studera dagens rutt, lite sent kanske. Tanken var först att gå till nästa by 22km men såg sen en direkt väg till Cordoba på ca 35km. Så det blev den långa vägen och fick köpa en flaska vatten extra då det inte fanns någon service innan man kommer fram.

Så det blev lite oliver innan man kom fram till dagens överraskning. Såg några får på vägen framför mig och strax därefter kom vakthunden för fåren och började skälla. Så det fick bli en omväg ut på en åker för att komma förbi fåren.

Blev sen upp och ner mellan fälten med allt mindre olivträd ju närmre Cordoba man kom.

Gick bra i 3 mil sen började man tröttna. Hade bara en banan och 2 chokladbitar att äta med. Varmt var det och fötterna började tröttna på dessa grusvägar. Så det var en fröjd att komma ut på asfalten igen efter 35km och gå sista biten in till stan.

Men det blir lite kulturkrock när man såg alla turister i stan och de undrar väl vad jag är för konstig typ med ryggsäck.

Så det blev burger king för att få något i magen sen till affären för att ha något att äta ikväll på rummet. Tror inte jag går utanför rummet mer idag.

Blev 38km idag.