Porto Flygplats
May 15, 2023 in Portugal ⋅ ☁️ 16 °C
Kom ner strax efter 11 på kvällen efter en mellanlandning i Amsterdam på vägen sedan var det bara att gå till ett boende bredvid flygplatsen för att få lite sömn.
Pedra Furada
May 16, 2023 in Portugal
Hade ingen vidare sömn på boendet då en del skulle med tidiga flyg så när väl klockan ringde vid 6 så tänkte jag att jag lika gärna kunde gå upp. Så jag packade ihop mina grejer och gickRead more
Vitorino dos Piães,
May 17, 2023 in Portugal ⋅ ☀️ 24 °C
Efter gårdagens middag som avnjöts på ett ställe med en Michelin kock i köket så var man helt slut när man kom hem vid 20:00 så jag somnade innan 20:30. Lite roligt var att ägaren tillRead more
Ponte de Lima
May 18, 2023 in Portugal ⋅ ☁️ 21 °C
Blev lite sovmorgon idag då frukosten var vid halv åtta så jag kom iväg 08:15. Det gick bra i början men efter en mil så började det kännas i benen och framme i Ponte de Lima efter 3 timmarRead more
Valenca
May 19, 2023 in Portugal ⋅ ⛅ 22 °C
Idag hade folk bråttom iväg på morgonen så man vaknade 05:30 av att alla höll på att packa ihop sina saker så fick göra likadant.
Var iväg 06:30 efter en stadig frukost av en banan och 4Read more
Caminha
May 20, 2023 in Portugal ⋅ ⛅ 20 °C
Hade inte lust och gå upp i morse efter gårdagens långa dag. Så jag gick inte upp förräns 6 och kom iväg 06:45 efter lite frukost.
Sen vart det småvägar ut från Valenca och ända fram tillRead more
Viana do Castelo
May 21, 2023 in Portugal ⋅ ☀️ 23 °C
Tog det lite lugnt i morse då jag redan bokat säng för dagen och var iväg strax innan 7. Tog inte så många kilometrar innan man var ute vid kusten och gick bredvid havet ett par timmar fram tillRead more
Apulia
May 22, 2023 in Portugal ⋅ ☁️ 23 °C
Det blev en härlig start på morgonen när jag lämnade boendet strax innan 7. Trappan upp igår var inte mycket roligare idag, tog nog en kvart ner så man var uppvärmd när man väl skulle börjaRead more
Vila do Conde
May 23, 2023 in Portugal
Ännu en lugn morgon så jag var iväg 07:30 och lämnade villaområdet för grönsaksodlingar efter någon kilometer. Sen vart det ännu mer grönsaker och sen delade sig vägen och inga pilar påRead more
Porto
May 24, 2023 in Portugal ⋅ ⛅ 25 °C