FindPenguins
    • タイWat Trithot Thep13°45’45” N  100°30’6” E
    4222

Dag 1 Bangkok

1月21日, タイ ⋅ ☀️ 33 °C

Nadat we om 6u s’ochtends lokale tijd aankwamen hebben we nog een stapje in de wereld gezet. Het begon met een wandeling van 1u30 naar onze hostel. Toen we aankwamen aan de hostel begon het al pittig warm te worden. Gelukkig zijn er om de 2 straten 7elevens om onze drinkbussen te vullen.

Na het droppen van onze trekrugzakken zijn we Bangkok al wat gaan verkennen. Van schildpadden in de rivieren tot verlichtingspalen waar de bedrading op een bord spaghetti lijkt. Dit met een pittige 33 graden (dat is wat anders dan de -1 graden waarmee we vertrokken zijn uit België).

EN NATUURLIJK…. De vele impressionante tempels. We bezochten er meerdere… Waaronder die van Buddha Wat Pho. Wat Pho is de gigantisch grote (gouden) Buddha dat op zijn zij ligt (zie foto van ons beide).

Verder hebben we al banging gebakken rijst met groentjes en kip gegeten.

Morgen weer met meer weer!

Groetjes, kusjes, slaapwelletjes,
    Iris en Tom
    もっと詳しく

翻訳をご覧ください
    Jens Van der Auwera

旅行者Zelf Duolingo op de reis waarvoor je Duolingo deed🫡

2025/01/21返信する翻訳する
    Iris Van der Auwera

旅行者Hij wil zijn streak niet kwijtspelen 😂

2025/01/22返信する翻訳する
    Marcel Van der Auwera

旅行者Ooooo. De liggende Buhda

2025/01/21返信する翻訳する
    Iris Van der Auwera

旅行者Ja… en dat was nog niet alles. Aan de achterkant van het beeld waren er 108 potten. Elke pot stond voor 1 van zijn goede daden die hij deed voor hij daar ging liggen. Gelovigen konden dan muntjes laten vallen in de potjes van hun favoriete goede daden….

2025/01/22返信する翻訳する
    10以上のコメント