Dag 2 Pattaya

Vandaag bezochten we de Botanische tuinen van Pattaya.
Daarna trokken we door naar de floating market. Hier konden de een concertje meepikken
Onze avond spendeerde we op de night market en in hetLes mer
Vandaag bezochten we de Botanische tuinen van Pattaya.
Onze avond spendeerde we op de night market en in hetLes mer
Onze dag begon met een stevige (& warme) wandeling naar een uitzichtpunt. Aangekomen op het uitzichtpunt was alles nat…. En op dit moment nog niet door de regen.
Kort na de middag begon het teLes mer
Vandaag zijn we richting Sri Racha getrokken.
Aangekomen in Sri Racha begon het te regenen en donderen. Dus we besloten de regen af te wachten bij de massage.
Na de massage was het gestopt metLes mer
Vandaag bezochten we Khao Kheow Zoo.
Bekend door de virale Moo Deng (dwergnijlpaard).
Van (heel veel) apen tot capybaras. We zagen het allemaal. Of toch bijna allemaal…
Een uur voorLes mer
Vandaag keerde we terug naar Bangkok
Aangekomen in Bangkok trokken we naar onze hostel en deden we nog een avond wandeling.
PS. Vanuit Bangkok vertrekken we de 22ste richting Cambodia 🇰🇭
Onze laatste dag in Thailand begon met een bezoek aan het Koninklijk paleis
Na ons bezoek wandelde we door naar het “winkeltje” van de eerste Sriracha maker. Na onze zoektocht in Sri Racha bleekLes mer
Vaarwel Thailand 🇹🇭
Hellowww Cambodja 🇰🇭
Vandaag stond de grensovergang op de planning. Veel beeldmateriaal hebben we niet…. Onze dag bestond voornamelijk uit de busrit.
DeLes mer
Vandaag werkte we aan onze historische kennis over Cambodja en Siem Reap.
We begonnen de dag met een warme wandeling naar een oorlogsmuseum. Daarna namen we een TukTuk richting het nationaal museum.Les mer
Vandaag bezochten we enkele van de historische sites en tempels in Siem Reap.
We begonnen met de bekendste: Angkor Wat.
Verder trokken we door naar:
- Ta Prohm (bekend van de film Tomb raider)
Vandaag bezochten we een dorp op stelten. We begonnen onze dag met een bezoek aan de markt dichtbij het drijvende dorp. Daarna bezochten we het dorp.
Momenteel is het droogseizoen in Cambodia. DitLes mer
Reisende
Girl je maakt mij zo jaloers 😭😭😍😍
ReisendeKom af!! Volgens TikTok is zuidoost-Azië ideaal om te reizen met een baby ☺️
ReisendeGeweldig idee! Als jullie betalen 🤪😅🫠
Reisendewe doen een crowdfunding 😂