Singapore
14. Januar 2017 in Singapur ⋅ ⛅ 31 °C
First stop 📍 SINGAPORE
Nacheme sehr lange und astrengende Flug uf Singapur hät mich uf em Weg zum Hostel d Hitz fasch vertruckt. Nacheme churze nap bin ich los! Elei inere Stadt, dadrah muesi miWeiterlesen
Sentosa
15. Januar 2017 in Singapur ⋅ ⛅ 31 °C
Jetlag Ahoi! Nachere schlechte Nacht und 3 Stunde umewälze im Bett bin ich uf Santosa. E chlini insle grad bi Singapur, sehr touristisch. 🎎
Is Aquarium und and Strand bini gange, ich hoff ich wirdWeiterlesen
Chinatown, Singapore
15. Januar 2017 in Singapur ⋅ ⛅ 27 °C
De Abig in China Town verbracht 🎎🏯
Botanic Garden, Singapore
16. Januar 2017 in Singapur ⋅ ⛅ 31 °C
Little India, Singapore
16. Januar 2017 in Singapur ⋅ ⛅ 31 °C
Hüt in Little India isch mir s erscht mal so richtig bewusst worde, das d Asiate es völlig anders Folk sind wie mir. Anderi Kultur, Wert und Norme...
Marina Bay Sands, Singapore
16. Januar 2017 in Singapur ⋅ ⛅ 28 °C
Unglaublich wie sich die Stadt i de Nacht veränderet! 🌃 Eifach nur genial.
Fazit Singapur
18. Januar 2017 in Singapur ⋅ ⛅ 25 °C
Soo, mini Täg in Singapur sind ume. Nach Startschwirigkeite und zimmli Heiweh han ich die grandiosi Stadt mit tolle anderne Reisende döfe entdecke!! 🌃 Bin froh bin ich uf Singapur gange 🤗 EtztWeiterlesen
Yangon, Myanmar
18. Januar 2017 in Myanmar ⋅ 🌙 25 °C
Totaaale Kulturschock! Das chönd ihr eu gar nöd vorstelle. D Autos uf de Strass fahred efach irgendwie 🤔
Naja, ich fühl mich no sehr unwohl im Moment und cha mich mit de neue Situation noni soWeiterlesen
Circle Line, Yangon
19. Januar 2017 in Myanmar ⋅ ☀️ 32 °C
Hüt bin ich mit 2 Franzose, eim Belgier und ämnä Holländer mit em Zug rund um Yangon gfahre. Iheimischi händ im Zug Sache verchauft. Was ich gseh han während em fahre han ich krass gfunnde.Weiterlesen
Shwedagon Pagode, Yangon
21. Januar 2017 in Myanmar ⋅ ⛅ 32 °C
Mir sind zum gröschte Tempel vo Yangon. 🏯 Idrücklich wie vill Gold deht ume isch. As elei reise hani mi leider immer noni so gwöhnt, aber es chunnt...
Trekking Kalaw - Inle Lake
23. Januar 2017 in Myanmar ⋅ ⛅ 27 °C
Wauw wauw wauw. So öpis geils hani no fascht nie gmacht. Mir händ e 3 tägigi trekkingtour gmacht. 2 guides hemmer gha und 7 lüüt simmer gsi. Mega lässig hemmers mitenand gha. S trekke ischWeiterlesen
Boattour uf em Inle See
27. Januar 2017 in Myanmar ⋅ ☁️ 21 °C
Hüt hemmer de ganz taag e boottur uf em see gmacht. Am beschte hend mir d dörfer uf em see gfalle. D lüt sind deht nur mit böötli underwegs und d hüser stönd uf stelze weg de regeziit. MornWeiterlesen
Mandalay
29. Januar 2017 in Myanmar ⋅ 🌙 23 °C
Naja, nöd so e schööni stadt und es isch extrem schwirig zum umecho da. D infrastruktur isch noni deht wo sie sött si 🙈 aber ich han en wunderschööne suneuntergang chöne gnüsse und bi mitWeiterlesen
Chochkurs in Mandalay
30. Januar 2017 in Myanmar ⋅ ☀️ 30 °C
Hüt hani en Chochkurs gmach... Mir sind uf em Märt ga Gmües poschte und händ nachee selber kochet ;)
Bagan
2. Februar 2017 in Myanmar ⋅ ⛅ 24 °C
Mit em Schiff bin ich geschter vo Mandalay uf Bagan. Isch schöön gsi, mal e abwechslig zum ständige bus fahre.
Da in Bagan hetts sooo vil Tempel und Pagode. Ich han mir en scooter gmietet zumWeiterlesen
Sunneufgang in Bagan
3. Februar 2017 in Myanmar ⋅ ☁️ 23 °C
Wauw. Bin am 5i ufgstande demit mer de berüemti sunneufgang in bagan cha gseh! Mega dchöön gsi. De sunneufgang han ich uf ere Pagode gluegt :)
NEWS NEWS NEWS
3. Februar 2017 in Myanmar ⋅ ☁️ 23 °C
Soooo, wie ihr vilicht alli wüssed han ich mit em elei reise im moment grad no müe. S elei si und au s e weg sie vo dehei bereitet mer no chli buuchschmerze und ich mach mir vill zvill Gedanke überWeiterlesen
Sydney
8. Februar 2017 in Australien ⋅ ⛅ 23 °C
Guguus. Bin grad in Sydney acho :) han 4 täg ziit i de stadt und morn luegi mal wasi alles mache dah und plane mal mini ziit in Australie.
Beach!
9. Februar 2017 in Australien ⋅ ⛅ 29 °C
Min erschte Tag in Sydney! Ich soo e cooli stadt. Bi de ganz Tag am strand gsi 🙈 und am Bade... Juhu! Han defür scho am ganze Körper en Sunnebrand. Aua 😱
Blue Mountains
11. Februar 2017 in Australien ⋅ ⛅ 33 °C
Heiss, heiss, heiss! Fasch 40 grad. Sogar i de blue mountains :) morn startet min Trip nach Cairns. Am mäntig machi es surfcamp für e paar täg und den folged mega cooli anderi Sache. Ich phalt euWeiterlesen
Surfe
14. Februar 2017 in Australien ⋅ 🌧 24 °C
Jupiduu... Ich chan surfe! Hihi natürli nöd die grosse welle, aber die chliine 🙌😍 Fotis folged... 🌊🐬🏄
Surfcamp
17. Februar 2017 in Australien ⋅ ☀️ 26 °C
Lighthouse Byron Bay
18. Februar 2017 in Australien ⋅ ☀️ 28 °C
Hüt simmer am 5i ufgstande zum de Sunneufgang bim Lüchtturm ga ahluege! Isch wunderschön gsi 🌞🌞🌞
Surfe
20. Februar 2017 in Australien ⋅ ⛅ 22 °C
Sunrise
21. Februar 2017 in Australien ⋅ ☀️ 26 °C
Womer zum sunneufgang zum lüchtturm gange sind het en schwizer woni kenneglernt han das foti vo mir gmacht. Er isch fotograf und ich finds de hammer 😍🌞

Seraina WalserWow es gseht mega lässig us!! und ja das ish mega gwöhnigsbedürftig :S mer het denn au so niemer mit dem mer alles teile cha und wo das miterlebt..