• Sina

Around The World

En 121-dags äventyr från Sina Läs mer
  • Australia Zoo

24 februari 2017, Australien ⋅ ⛅ 27 °C

Hüt bini warschindli fascht in berüemtischti Zoo wos gitt gsi! De isch vom Steve Irwin gfüehrt worde, en bekannte Dokumentarfilmer und Abentürer. Er isch bi Unterwasserufnahme am Great barrier Reef dur en Stich vonere Stachelroche is Herz gstorbe.
    Falls es eu interessiert, da de en Link dezue:

• Noosa

27 februari 2017, Australien ⋅ 🌙 24 °C

Bin die letschte Täg in Noosa gsi. Ha nöd so vill undernoh, ussert ein Tag ga kayake :) mengmal bruuchi e pause vom umereise und vom immer neue lüüt kännälernä. Das wird mit de ziit nemmli atsrengend.

• Whitsunday Islands

6 mars 2017, Australien ⋅ ⛅ 30 °C

Ich han e 3 tägigi sägaltour gmacht! Isch schöön gsi, aber natürli nöd mit eusne segelferie z vergliiche :) am erschte Tag isch nöd so schööns wetter gsi, aber die andere täg ischs uuu heiss gsi! 30 lüüt simer uf em schiff gsi... Mir händ delfine, schildkröte und sogar haie gseh 🙌
    freu mi scho wen mir den wieder gönd ⛵

• Airlie Beach

8 mars 2017, Australien ⋅ ⛅ 25 °C

Die letschte Täg bin ich in airlie beach gsi. Es isch so heiss gsi, das mir de ganz tag under de palme, im schatte glägä sind. 🙈 Airlie beach isch schöön, aber nüt speziells. A de oschküschte ischs immer chli s gliiche... Meer, Chliises Städtli und Heiss! Ich bin ez no 2 wuche in Australie und ha no paar cooli sache vor mir. Freu mi aber uf Neuseeland und ufs chältere wätter... In neuseeland händ s mami und ich ez no e sprachschuel bueched, demit ich mal chli länger a eim ort chan bliibe, immer mit de gliiche lüüt bin und eifach mal nüt mues organisiere. So elei reise und immer hostel wechsle nach es paar täg isch nämli astrengend. Hüt fahri mit em Bus uf townsville und bin ineme meega schööne Hostel!!Läs mer

• Townsville

9 mars 2017, Australien ⋅ ☀️ 27 °C

Ich han nur ei Nacht da verbracht. Bin imene mega coole Hostel gsi und ha drum nur am pool ghängt und ha es ganzes buech vom afang bis zum schluss gläsä 🙈
    Will im moment regezit isch regnets zimmli oft. Isch mengmal doof wemer gad zum bus laufe mues ^^ isch amel alles nass, de rucksack und ich 😜Läs mer

• Magnetic Island

11 mars 2017, Australien ⋅ ⛅ 30 °C

Die letschte zwei täg bini uf magnetic island gsi :) mir händ eus es pinks barbie auto gmietet und sind chli uf de insle umegfahre 😜 hüt fahri mit em bus uf Cairns woni 6 nächt bliibe wird.. deht gangi no zu wasserfäll, in regewald und zum great barrier reef ga tauche 🌊😍Läs mer

• Cairns: Wasserfäll & Daintree Rainforest

15 mars 2017, Australien ⋅ ⛅ 28 °C

Bin ez scho sit em Samschtig in Cairns und bin nume am toure mache. Vo de stadt hani no gar nüt gseh. 🙊 Morn dänn! Mit de erschte tour bini zu verschidene wasserfäll gange. Isch mega lässig gsi. Mer händ chöne bade und s wasser isch u agnehm gsi. Nöd soo warm wie s meer🙌 die zweiti tour isch zum regewald gange. Dä altischti regewald vo de welt! Deht hani denn au zmizt i de pampa gschlafe :-) Was mer mega gfallt da i de umgebig, das d landschaft extrem bergig und grüen isch.Läs mer

• Outback

20 mars 2017, Australien ⋅ ⛅ 24 °C

Juhuu, die letschte 3 täg bin ich im outback gsi. Scho krass, zmizt in australie und es het efach fascht nüüt! Nur wüeschti, stei und bäum... Un natürli gföhrlichi tier 😜 ich bin mitere tours is outback und mir händ verusse gschlafe ohni zelt. Nur miteme mätteli und eme schlafsack 💪 d sterne sind unglaublich gsi 😍 mir sind bim bekannte stei gsi, em uluru :-) d umgebig deht isch starch vo de aboriginies beiflusst und de uluru isch heilig für die.Läs mer

• Queenstown, Neuseeland

25 mars 2017, Nya Zeeland ⋅ ☀️ 15 °C

Wauw, queenstown isch de hammer. So ähnlich wies bi eus i de bergä isch. Ich fühl mi wie dehei :) d gaschtfamily isch guet. Es älters ehepärli. Ich han endlich mis eigete zimmer. Jupii! D suzi (das isch d gaschmuetter) isch mit mir hüt chli umegfahre und het mer aööes zeigt. D natur isch superschöön da! 😍 Trotzdem igendwie chli komisch, ez bi öperem dehei z wohne ^^ d sprachschuel isch wie en neuafang. Let see what happens ;))Läs mer

• Queenstown

30 mars 2017, Nya Zeeland ⋅ 🌙 19 °C

Ez bini scho fasch ei wuche in queenstown und es gfallt mer immer besser. D schuel isch cool und d lehrer sind super :) mini gaschtmuetter chocht uu feins esse. mhh. 🙈 Defür redet sie chli sehr vill und mengmal weri froh um chli rue 😜 dur en japaner wo i mini schuel gaht hani e schwizerin kenneglernt. Ich wirde mit ihre nach de schuel 4 wuche umereise. Mir mietet es auto und fahred so um beidi insle. Freu mi scho riesig druf, aber ez gangi zersch mal no 2 wiiteri wuche id schuel.Läs mer

• Queenstown

4 april 2017, Nya Zeeland ⋅ ☀️ 13 °C

Am weekend bini mit de gaschtmuetter zu ihrem feriehuus gange und ich ha so scho paar ort vo neuseeland gseh :) d landschaft isch uu schöön. Ich has cooö gfunde efach chli z umefahre 😆
    Leider klappet das mit em zeme umereise mit de andere schwizerin nöd. Es isch e chli kompliziert worde... Schaad, aber so chani wider ganz mis eigete mache.
    In neuseeland wirds immer chelter und ich bin froh um schal und dicki jagge :)

• Douptful Sound, Fjordland

9 april 2017, Nya Zeeland ⋅ 🌙 14 °C

Geschter bini im douptful sound gsi ga kajake. Er isch de zweitgröschti fjord vo neuseeland. Vom feschtland bis as offne Meer sinds über 30km. Und er isch bis zu 350 meter tüüf. Es isch uu schöön gsi. So friedlich, mer het nur d vögel ghört und d wasserfäll :)Läs mer

• Die letschte Sunnestrahle gnüsse ;)

9 april 2017, Nya Zeeland ⋅ 🌙 14 °C

Hütt isch endli mal wieder schööns wetter gsi. Das han ich usgnützt und bin mit de gondle uf en berg ue. Dobe hani au d luge usprobiert, das isch so öpis ähnlich wie rodle :) U schöön gsi und ich han über ganz Queenstown gse :)
    Am morge han ich mich entschiede en Fallschirmsprung zmache, will ich nöd weiss ob s wetter nomal so schöön wird. Isch uuu lässig gsi!! Mega cool, so im himmel z schwebe :)

• Wanaka- Royce Peak Glacier

16 april 2017, Nya Zeeland ⋅ ☀️ 15 °C

Am Weekend isch min erschte stopp nach de schuel wanaka gsi. Isch es herzigs dörfli amne schööne see. D busfahrte sind immer soo idrücklick. Vor allem d natur! :) Am Sunntig hani mit zwei Holländerine e Wanderig gmacht wome den am schluss de gletschter gseh het. Ich reise zerscht d weschtküschte vo de südinsle ue und die isch bekannt für Berge.Läs mer

• Franz Josef Gletscher

18 april 2017, Nya Zeeland ⋅ ☀️ 15 °C

Die letschte zwei Täg mini bin Franz Josef Gleschter gsi. Isch es chliises dörfli aber es het vill tourischte wo deht hi gönd zum en gletscher gse ;) ich han e wanderig zum gletscher gmacht. Isch uh cool und friedlich gsi. Vom gletscher gseht mer leider nöd so vill. Aber was ich mega idrücklich finde isch, das mur e paar Meter nebbed em Gletscher de Wald isch und ganz normali berge deht sind wo gar kei schnee händ.Läs mer

• Greymouth

19 april 2017, Nya Zeeland ⋅ ☀️ 16 °C

Wo ich in Greymouth acho bin, bini direkt is hostel gange. Es schööns Hostel aber ich bin fascht de einzig Gascht gsi. Anschiinend hegis Problem mit de Buechige geh 🙈 Vo paarne hani ghört das Greymouth nöd so speziell isch. Da d Stadt (es het fasch kei grossi Städt in NZ, 10 Minute und mer het alles gseh^^) am Meer isch hani aber unbedingt wieder welle as Meer gah. Aso hani mi am Namitag uf de Weg gmacht und woni den am Meer acho bin, isch s so en schöne Moment gsi. D welle wo geg de Strand cho sind und efach nume Meer bis zum Horizont. Ich liebe s Meer!! 😍🙈 Für mich isch d Erinnerig a die Stadt super, es isch en chliine Fischerort.Läs mer

• Min Geburi in Nelson

21 april 2017, Nya Zeeland ⋅ ☀️ 15 °C

Geschter isch en spezielle Tag gsi. Aber für mich eine wie jede anderi :) Sit ich am reise bin isch jede Tag einzigartig. Aber trotzdem hani gmerkt wie elei ich eigentlich bin^^ kei bekannti gsichter rundume amene Tag woni suscht immer mit Fründe und Family zemme bin. Am Morge bini chli id Stadt und zum Hafe. D Stadt hani nüüt bsundrigs gfunde...Aber ich bin am Abig mit zwei Kanadierine woni im Bus kenneglernt han ga Znacht esse und mir sind is Kino gange. Isch en lässige abig gsi 🙌😆Läs mer