De camper laden

Vanmorgen vroeg de camper in de stalling geladen. Weken geen regen en net nu komt het met bakken uit de hemel. Camper klaar en het klaart ook weer op. Staan nu op Fuussekaul voor de nacht. Moet nogRead more
Vroeg in de morgen

Verrassing na de buien van gisteren. Het zit vanmorgen potdicht door de mist. Pas na Nancy trok de mist weg en kwam het zonnetje door.
----
Surprise after yesterday's showers. Poor visibilityRead more
Tussenstop na Lyon

Een wat langere tussenstop nadat we Lyon gepasseerd zijn. Gelijk de tank weer volgegooid voor het volgende stuk. Besloten om maar door te rijden naar Sérignan via de snelweg in plaats via de routeRead more
We hebben Sérignan gehaald

Lange trip, beide moe, maar we zijn waar we wezen wilde. Morgen gezellig bij familie op bezoek en gaan we voor een nacht naar een andere camping
----
Long trip, both tired, but we are where weRead more
Sunêlia Domaine de la Dragonnière

Familie bezoek op de camping in Zuid Frankrijk. Luxe camping met prive badkamer op de plaats. Uitgenodigd voor een gezellige bbq met het hele spul. Bedankt voor de gezellige avond
Family visitRead more
Irun, Spanje

Weer een flinke ruk gemaakt richting Portugal. Zijn vanmiddag aangekomen in Irun in de buurt van San Sebastian. Net over de Spaanse grens.
We staan nu op een nieuwe camperplaats Txingudi. Alles wordtRead more
Onderweg naar Chaves Portugal

Vanuit Irun richting Chavez. Mooie weg langs San Sebastian met veel tunnels en viaducten. Daarna op de Spaanse hoogvlakten. Stond veel wind en weinig zon.
Na Léon richting Portugese grens moesten weRead more
Camping Chaves

Vandaag rustdag op de camping. Met de fiets naar Chaves geweest voor boodschappen en een eenvoudige maar lekkere BBQ gehad.
Morgen de N2 verder af naar het zuiden
---
Today rest day at theRead more
N2, São João de Areias, Portugal

Het eerste stuk van de N2 gehad. We staan nu op een kleine camperplaats bij een Belgisch echtpaar in São João de Areias.
De tocht ging dwars door het midden van Portugal en dwars door hetRead more
Falkor pulls quite a bit on the leash, camper should be no problem ... [Onno]
Ja super gaaf!!! [Aukje]