FindPenguins

Thailand, Cambodia, Vietnam Читать далее
Сначала новые
ОбзорКалендарьФотографии
  • Julie CallebautGijs VisserAsian Time
    Enkel losse elementen, zonder bouten of vijzen. Een prehistorisch Ikeapakket!
    Outdoor madness!512 haantjes de voorste1Artschool of BattambangHier krijgen kinderen een betaalbare kunstopleiding.Cambodiaanse, traditionele dansUiteraard werd Gijs mee betrokken bij de show.51Hope of blind seeing hand geeft de kans aan blinde mensen om een opleiding te genieten.En te werken in een veilige omgeving.2En wij maar genieten. Foto's by Jakob Visser, de enige die niet gemasseerd wou worden

Ba-tatata ba-tatata. Tam-bang-Tam-bang!

1 января 2023 г., Камбоджа ⋅ ⛅ 29 °C

Battambang dus, mochten we zeker niet overslaan tijdens ons verblijf in Cambodja. Al was het maar omwille van de naam, die in zowat elk liedje tot zijn recht komt. We deden een fikse kayaktocht op de kronkelende rivier en schreeuwden onze kelen schor naar de lokale jeugd die op haar beurt maar bleef "Hello!" gillen. We bezochten een krokodillenboerderij (zie vorige post), kletterden aan 30km per uur (gevoel 60 per uur) op een bamboekarretje over een verlaten spoor. We gingen op Oudjaar naar de artschool en werden getrakteerd op een geweldige circusshow. En... we lieten onze lijven op de eerste dag van het nieuwe jaar onder handen nemen door 3 fantastische, blinde masseurs. Wij zijn goed gestart dus. Jullie hopelijk ook? Gelukkig 2023!
    Ps. Het titellied in Jullie haar hoofd is "Bonzai!"😉

Путешественник2 haantjes de voorste😅♥️♥️

Путешественникwat mooi! en wat een fantastische circusact van Gijs 🤪😉❤️

Julie Callebaut

Julie CallebautJa, het moment waarop hij al zijn hele leven wachtte🤣

Еще 16 комментариев

• Julie CallebautGijs VisserAsian Time
    2Editing with a view!De hoofdstad van het eiland is niet meer dan een 50 meter lang straatje2Dit is echt geen zwembad🙂Wij waren niet als enige om 6u wakkerPlaying pool with a viewNieuwjaarswensballon in de lucht laten2

Monkey Island 💙 🌴🥥

2 января 2023 г., Камбоджа ⋅ ☁️ 28 °C

Na monkey business nu ook Monkey Island of Koh Rong. Het is één van de weinige eilanden die bij Cambodja horen, dus daar moesten we toch even halt houden😉. Tot voor kort waren er nog geen wegen en weinig accomodatie, maar Russische en vooral Chinese opkopers zijn hier verandering in aan het brengen. Ze bouwen het ene walgelijke resort naast het andere spuuglelijke casino. Gelukkig konden wij nog genieten van de ongerepte natuur, de hagelwitte bountystranden en de gewone Cambodjaanse gastheren en -vrouwen bij onze basic bungalow: geen warm water, slechts een paar uur elektriciteit per dag én een cocktailkaart, maar weliswaar geen cocktails. Met de brommer baanden we ons een weg door het zand en over rotsbaantjes, met telkens als beloning een heerlijke kokosnoot onder de mooiste palmboom.
    Oh ja, we hebben onze kinderen al leren rijden met de brommer en dat is best handig🙂.

Dutoit Myriam

Путешественникwat een prachtige reis,! De Beste Wensen voor 2023! geniet er maar van. Myriam

Julie CallebautDankjewel! Voor jou ook een heel gelukkig Nieuwjaar!😘😘😘

Inca PAELINCK

Путешественникmiljar...what a view, magnifieke foto 😍

Еще 11 комментариев

Sunset by the river
    Straatpuppie. #kindermagneetTempel in een grotOnverantwoord, maar oh zo leuk waterpark!Kijk wie daar boven zit2Daar gaat hij...2Strike a poseStrike another poseAnd another oneEn nog 1tje om het af te lerenThe Russian swingHet lijkt niet zo hoog, maar vertel dat niet aan Julie....Als je boven staat en er was wel wat wind die dag, is het mega eng93Dagelijks schoolwerk at the rooftopterraceIjverige studentSunset by the saltfields

Kapot plezant in Kampot

9 января 2023 г., Камбоджа ⋅ ☁️ 30 °C

Ooit was Kampot de belangrijkste haven van het land. De Fransen bouwden hier toen prachtige, statige huizen. Ondertussen is het een slaperig stadje geworden, maar de gebouwen zijn mooi en kleurrijk gebleven. Er is niet zo heel veel te doen, behalve het cruisen langs plattelandsdorpjes, de talloze zoutvlaktes te bewonderen en te genieten van de laid back sfeer. We kozen dan ook voor een jeugdig guesthouse en deden niet veel meer dan hangen aan en spelen in de rivier, quizzen met de andere gasten en interessante gesprekken voeren met reizigers van overal ter wereld.
    Maar het alleralleralleraller leukste was toch wel het retro, zelfgeknutselde waterpark! 2 dagen zot veel plezier in het water en kokosnoten in basketringen gooien. Het wordt niet meer beter!

Wouter Chielens

ПутешественникJa santé, wat een waterpark! nekbrekersallures 😅

11.01.2023Ответить

Julie CallebautWe maken er zo 1tje na voor in de Blaarmeersen. 😉

12.01.2023Ответить

12.01.2023Ответить
    Еще 18 комментариев
    19 лайков

• Julie CallebautGijs VisserAsian Time
    De krabbetjes net voordat ....La Plantation, peperplantageOp zoek naar Kruidje-roer-me-niet (shy leaves). Jakob kon niet stoppen het plantje te plagen.Onze fijne gids Julian van La Plantation.Een pittig pepertje🥵Proeven wilden ze niet, ruiken wel.Secret Lake, ondertussen niet meer zo geheim...Kilometers op dit soort weggetjes hebben we al afgelegd. Pure concentratie om putten te ontwijken.Ook een stuwdammetje is plezant om in te ravotten.3Kevin De Bruyne op het nationale bierblikje🙌1In België betaal je 12 euro om 1 uur met 100 andere kinderen te springen.2Hier 5 euro voor een hele dag en er is niemand anders👊2Remorqueskes noemen ze de gemotoriseerde riksja's hier. Tot de volgende keer mooi Cambodja!💚

Krab en peper in Kep. Njammie!🦀🌶

13 января 2023 г., Камбоджа ⋅ ⛅ 25 °C

Voor we de grens naar Vietnam oversteken, bollen we nog even uit in Kep. Wat ten tijde van de Fransen een hippe badplaats was, is nu een klein, charmant vissersdorpje geworden. Behalve dan in het weekend, dan lijkt het een beetje op Blankeberge tijdens een hittegolf😅.
    Overal in Cambodja hangt een trieste, maar tegelijkertijd hoopvolle sfeer. Dit land heeft zoveel meegemaakt en dat is nog steeds niet helemaal verwerkt. Het proces verloopt moeizaam, maar de mensen zijn optimistisch en zetten door. Dit is ook voelbaar in Kep. Het is een struggle om te overleven, maar de bewoners blijven eeuwig glimlachen. De regio staat bovendien bekend om de lekkerste krab en de beste peper. We gingen op bezoek bij 1 van de grootste peperplantages met een prachtig verhaal en we aten hemelse krab. Allez Julie toch, de rest van het gezin stond erbij en keek ernaar. En natuurlijk was er ook weer waterpret!

Inca PAELINCK

ПутешественникHier 5 euro voor een hele dag en er is niemand anders👊Zot! Zalig waterpark!!

Inca PAELINCK

ПутешественникRemorqueskes noemen ze de gemotoriseerde riksja's hier. Tot de volgende keer mooi Cambodja!💚Safe trip to Vietnam!! ♥️

Julie Callebaut

Julie CallebautRemorqueskes noemen ze de gemotoriseerde riksja's hier. Tot de volgende keer mooi Cambodja!💚Thnx.x

Еще 7 комментариев
    14 лайков

• Julie CallebautGijs VisserAsian Time
    3W&J maakten een bordspel over onze reis totnogtoe. Deel 3 is voor volgende maand.Een hotel met knutselgerief 🙌6u 's morgens Can Tho😴The floating marketHet is dus het seizoen van de ananassen 🍍Noodlesoup voor ontbijt op een gammel bootje.En een kokosnoot natuurlijkIn de rijstnoedelfabriekProevende drankjes in de dragonfruitplantage2

Goooood-morning Vietnam!

17 января 2023 г., Вьетнам ⋅ ⛅ 28 °C

Na een reis van 10u in 4 verschillende busjes, kwamen we eindelijk aan in Vietnam. Eerste stop: Can Tho in de Mekong Delta. De stad zelf heeft niet echt veel om het lijf, maar de drijvende markten zijn een must see. Zo gezegd, zo gedaan. Wekker om 4u45 (al wakker om 4u15) en om 5u30 op pad. Met een bootje dreven we langs ontelbare floating shops. Hier komen winkeliers uit de stad hun inkopen doen, om die daarna op hun beurt te verkopen. De Metro van Vietnam dus eigenlijk. We bezochten ook een gezinsbedrijf van glasnoedels waar we zelfs een handje mochten toesteken en we smulden van de sappigste dragonfruits op de drakenfruitplantage.Читать далее

Kris Noteboom

ПутешественникZo te zien kunnen jullie dat daar nog een tijdje volhouden. Wij hebben hier nog eens exotisch weer, schitterende 0 graden. Jaloers zeker?

18.01.2023Ответить

Путешественникzalig badje precies 🤩

18.01.2023Ответить
    Julie Callebaut

Julie CallebautWas idd een topadresje. Ik geef het je door voor als je nog eens een weekendje weg wil😉.

19.01.2023Ответить

19.01.2023Ответить
    Еще 8 комментариев

• Julie CallebautGijs VisserAsian Time
    1 van de duizenden steegjes in de stad.Een stad van extremen. Het contrast tussen rijk en arm is hier erg groot.2Eten met stokjes lukt al behoorlijk.Winkel op wielenBloemen overal ter voorbereiding van het Nieuwjaarsfeest2Proberen in en uit een oorlogstunnel te gerakenEen hondencafé is altijd scoren1Deze loebas kiest een toepasselijk mogelijk nieuw baasje1Een gelegenheid om te drummen! Damn, no sticks😏De waterpuppetshowMet live muziekbegeleiding43Klaar voor een busrit van 5 uur naar de kust!3

Ho Chi Minh City aka HCMC aka Saigon

19 января 2023 г., Вьетнам ⋅ ☁️ 30 °C

Ho Chi Minh City was tot 1976 de hoofdstad van Vietnam. Toen heette ze nog gewoon Saigon. De Fransen zwaaiden ook hier lange tijd de plak. Dat is te merken aan de prachtige koloniale gebouwen, de replica van de Notre-Dame, de cafés op elke hoek van de straat en de koffiecultuur. Bij aankomst werden we wat overweldigd door de stromen aan brommers waartussen het onmogelijk lijkt om je als voetganger een weg te banen. Maar na een paar 100 meter wordt je ook dit gewoon. Zonder kinderen zouden we ons hier zeker een tijdje kunnen vermaken, maar we besluiten toch niet al te lang te vertoeven in deze miljoenenstad. Ze is kleurrijk en levendig. Maar ook druk en lawaaierig. We deden een uitstap naar de Chu Chi tunnels en waanden ons een dagje leden van de Vietcong. We sloten ons verblijf af met een voorstelling van het authentieke waterpoppentheater. En nu snel wegwezen, want morgen is het hier oudejaarsavond en dan zal het er hoogstwaarschijnlijk nog luider aan toe gaan.Читать далее

Inca PAELINCK

ПутешественникProberen in en uit een oorlogstunnel te geraken😲😳😖

Inca PAELINCK

ПутешественникDeze loebas kiest een toepasselijk mogelijk nieuw baasje🤣

22.01.2023Ответить
    Inca PAELINCK

Путешественник🤔 huh? zaten zij onder water dan die poppen te 'sturen' 🙈

Julie CallebautDaar moet Gijs op antwoorden. Ik snap het ook niet. 🤣

Julie CallebautAja, Willem weet hoe het zit. Hij legt het je binnenkort uit ☺️

Gijs Visser

Gijs VisserAls je het weet, neemt het wel veel van de magie weg.

Еще 12 комментариев

• Julie CallebautGijs VisserAsian Time
    Les 1: kennismaken met de kite vanop het droge. Met op de achtergrond 2 bodyboardertjes.
    4Tel de kites in de lucht👍Les 2: bodydragging in het water1Les 3: sta recht op je board. Dat lukte al aardig. 🙌1Dit stukje landschap is door erosie een prachtig stroompje geworden dat je helemaal kan afwandelen.1Aan de voet van de rode zandduinen.Eerst klimmen vooraleer er kan worden gesleed.Zoek Willem en Jakob.2Onze zotte bondgenoot in de woestijn van Mui NéOok in de witte zandduinen moet er worden geklommen vooraleer je met de slee kan glijden.29

Veel wind in Mui Né💨🪁🌊🏜

22 января 2023 г., Вьетнам ⋅ ☁️ 31 °C

Wie in Zuidoost-Azië wil kitesurfen, moet in Mui Né zijn. Gijs nam er 3 dagen intensief les en de rest van ons gezelschap supporterde vanuit de golven.
    Maar er zijn nog wel meer bijzonderheden in de badplaats. We maakten een idyllische tocht door de Fairy Stream, gingen sandboarden (of eerder sleeën🙃) op reusachtige rode duinen en cruisden met een 4x4 door de Vietnamese Sahara (of eerder witte zandduinen😉).
    Na alweer een hele tijd vakantiepret nu op naar een paar dagen werken op onze 3de Workaway plek. Spannend!

Inca PAELINCK

ПутешественникOnze zotte bondgenoot in de woestijn van Mui NéEen roze jeep! 😆 zalig!

ПутешественникPrecies wa wind daar 😅💛❤💜🩷

Inca PAELINCK

ПутешественникRitje door de duinen zag er de max uit!

Еще 22 комментария
    19 лайков

• Julie CallebautGijs VisserAsian Time
    Te midden de rijstvelden vind je een klein eiland, een oase van rust, een paradijsje:
    Carolines Happy huts2Meet happy Caroline🥰And the hutsPlanten en verplantenBamboo hakken om hekken te makenHard labeurGeiten melken1Een babyananas🙃2En af en toe wat ontspannenMet Liza en Fabian, 2 andere workawayers uit Duitsland gezellig samen vegan eten 🤗2En uiteraard ook de afwas doen

Workaway part 3

27 января 2023 г., Вьетнам ⋅ 🌧 21 °C

Voor ons derde vrijwilligersprojectje trokken we naar Carolines Happy huts. Caroline heet eigenlijk gewoon My en woont ergens richting noorden Vietnam (maar nog steeds niet in het midden🙃). Ze leeft er samen met haar vader en bezit een mooi lapje grond waar ze kruiden, groenten, bananen en kokosnoten teelt. Het dorp is klein. Ze is heel ambitieus en progressief (voor een Vietnamese althans) wat betreft haar blik op milieubewust leven, een goede toekomst voor de jeugd en bovendien is ze uiterst creatief en artistiek. Je kan je dus wel voorstellen dat iedereen in de buurt haar kent en ze zowel vrienden als vijanden heeft. We hielpen haar voornamelijk met werken op het land en het oplappen van haar hutten die verwoest werden door de overstromingen die elk jaar erger en erger worden. Maar we kookten ook elke dag samen, luisterden naar haar bezorgdheden, bezochten andere bevriende (geiten)boeren en leerden heel veel bij over de culinaire mogelijkheden van allerlei kruiden en bloemen. Het was een heel inspirerende ervaring en we zullen deze lieve, grappige, intelligente vrouw nooit meer vergeten!🥰

ПутешественникEen babyananas🙃cute 🥰

30.01.2023ОтветитьПереводить
    Inca PAELINCK

Путешественникaltijd beesjes...krijg een beetje schrik dat hij zijn vrienden bij terugkomst zal aaien of op de schoot pakken 😅😉

30.01.2023ОтветитьПереводить
    Julie Callebaut

Julie Callebaut🤣Wees gerust. Jakob houdt nog steeds meer van dieren dan van mensen. Hij zal dan ook nooit een mens knuffelen uit zichzelf.

31.01.2023ОтветитьПереводить
    Еще 10 комментариев
    12 лайков

• Gijs VisserJulie CallebautAsian Time
    De Japanse overdekte brug1331Aanschouw onze 4 prachtwerken🙂3Coconutkoffie. Njammie😋21Slechts 20 graden, maar dat houdt onze ijsberen niet tegen🥶Een sneeuwpanter in Vietnam🤔25

Hoi (prachtige) An 🤩

30 января 2023 г., Вьетнам ⋅ ⛅ 16 °C

Hoi An is met stip de gezelligste stad in Vietnam. Ze is zo goed als onaangetast gebleven tijdens de oorlog en in het stadscentrum mogen geen auto's en vrachtwagens rijden sinds ze op de UNESCO Werelderfgoedijst staat. We zagen onze kans dus om nog eens de stalen rossen uit de valies te toveren. De kleurrijke straatjes vol lampionnen en heerlijke streetfood zorgen voor een feeërieke sfeer waar je uren kan doordolen. We gingen zelf aan de slag en maakten onze eigen fleurige lantaarn. We fietsen langs het platteland naar het strand, deden een tochtje met een authentieke bamboemand en gingen op safari in de plaatselijke dierentuin.Читать далее

Wouter Chielens

ПутешественникWij hebben nog steeds van die kleurige lampionnetjes in huis hangen! Instant memories 😉

02.02.2023ОтветитьПереводить
    Gijs Visser

Gijs VisserOok een workshop gedaan of zelf gekocht?

02.02.2023ОтветитьПереводить
    Wouter Chielens

ПутешественникOok een workshop gedaan! (En nogvwat extra gekocht en opgestuurd om in de tuin te hangen 😉)

03.02.2023ОтветитьПереводить
    Еще 27 комментариев
    16 лайков

• Gijs VisserJulie CallebautAsian Time
    Zoek de ingang van de grot.En de uitgang😄21Room with a view😲3Een foto kan helaas de indrukwekkendheid van de Paradize cave niet omvatten.121Check het sexy schoeisel🤩12Onze 2 huisdieren deze week: Peanut en Alan (of zoiets)5

Met ons hoofd in de wolken ☁️🌧☔️

4 февраля 2023 г., Вьетнам ⋅ ☁️ 21 °C

We trekken verder noordwaarts. Meer bepaald naar het Nationaal park van Phong Nha. Er heerst hier een typisch Belgisch herfstweertje, maar dat kan onze zin in avontuur niet bederven. Het regenseizoen is op deze plek nog volop bezig, maar binnen in de 10-tallen grotten is het gelukkig droog. Hoogtepunt van ons verblijf: de Paradize cave. Deze heeft zijn naam zeker niet gestolen. Hier werden we helemaal stil van. Een magische plek waar je geconfronteerd wordt met je eigen nietigheid. Om dat te compenseren, brachten we nog een bezoek aan de duckstop, een kleine familieboerderij waar we ons lieten masseren door gekke eenden. Een eerder absurde, maar onvergetelijke ervaring.🪿 Tot slot vlogen we met een deathride de Dark cave in waar we een moddergevecht hielden en ons opnieuw kostelijk amuseerden achteraf in het heldergroene water van een selfmade waterpark. Lots of fun maar bibberen geblazen🥶.Читать далее

Путешественникwaanzinnig, sprookjesachtig mooi...ZOT!

Inca PAELINCK

ПутешественникRoom with a view😲Miljar nie! Hoe vind je het toch altijd! Topreisleider 👊😉

Путешественник❤️

Еще 17 комментариев
    17 лайков

1Onze kapitein voor de tocht🙃
    1Zoek Willem en GijsSpot de vogels2Waar is Willem?1De Vengabus is coming🎉Welk is het echte poesje?Gijs en zijn kameraad Lucky

Nog meer regen in Tam Coc ☔️☔️☔️

7 февраля 2023 г., Вьетнам ⋅ ☁️ 24 °C

Na alweer een helse rit op een Vietnamese nachtbus arriveerden we om 4u 's morgens in Tam Coc (Ninh Binh). Heel veel hebben we hier niet gezien behalve water, veeeeel water. Het viel met bakken non-stop uit de lucht. Tussen de buien door, sprongen we de brommer op om het prachtige landschap te bewonderen, een wandeling te maken of een tempel te bezoeken. En natuurlijk deden we weer een boottochtje tussen de sprookjesachtige kartsbergen. Gelukkig woonden er in onze gezellige homestay alweer genoeg diertjes om de regentijd leuk te verdrijven. 2 dagen was echter wel genoeg. En hop terug de bus op.🚌Читать далее

Kris Noteboom

ПутешественникWaar is Willem?op de vorige foto?

09.02.2023ОтветитьПереводить

Julie Callebaut🤣

10.02.2023Ответить
    Inca PAELINCK

Путешественникmet hun voeten 😅, jawadde...die gaan nogal kuitspieren hebben! Die grot....zo zalig!

09.02.2023ОтветитьПереводить
    Еще 4 комментария
    16 лайков

• Gijs VisserJulie CallebautAsian Time
    2Een drijvend dorpBrrrrr, maar we moesten gewoon een duik nemen op deze adembenemende plekEen visboerderij1Studeren samen met oss huisdier van de week 'Lili '.Gezellig sfeertje in onze guesthouse🔥2

Halong Bay❌️, Lan Ha Bay✅️

9 февраля 2023 г., Вьетнам ⋅ ☁️ 18 °C

Dé trekpleister van Vietnam is de Halong Bay, een reeks indrukwekkende kalksteeneilanden die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan. Absoluut de moeite dus, maar dat weten duizenden andere toeristen ook natuurlijk.
    Wij kozen daarom voor het minder drukke Lan Ha Bay, ongerepter, properder water en minstens even mooi. Onze uitvalbasis was het eiland Cat Ba. Van daaruit maakten we een boottrip langs geweldige rotsformaties, talloze drijvende dorpjes en 10-tallen visboerderijen. We kajakten door de schattigste grotjes, sprongen ondanks de barre temperatuur van de boot in het nog koudere water en zwommen naar een onbewoond eiland.🏝
    Ten slotte haalden we de skateboards nog eens van stal om te downhillen met de nodige blauwplekken als gevolg 🥴.

Wouter Chielens

Путешественник❤️ Lan Ha Bay!

Inca PAELINCK

Путешественникlord of the boards! cool filmpje...Willem staat er bij het uitzichtpunt staan alsof het maar dat is, ondertussen 😅

ПутешественникStuderen samen met oss huisdier van de week 'Lili '.cute 🤩🥰

Еще 3 комментария
    17 лайков

• Gijs VisserJulie CallebautAsian Time
    32Het steegje waar we logeerdenVuurwerk stook in het park. Why not?Joepie! Honden, veel honden.1Hondencafé nummer 730🙃2De schattigste kapper ooit🥰41Trainstreet. Een paar keer per dag passeert hier nog een trein en moeten alle terrasjes aan de kantLegaal taggenTai chi in het parkGoodbye Vietnam

Final destination: Hanoi

13 февраля 2023 г., Вьетнам ⋅ ☁️ 21 °C

We hebben het gehaald. Heel Vietnam doorkruist van Zuid naar Noord zonder een vliegtuig te nemen. Het was een pittige maand, maar oh zo de moeite. We kregen zoveel indrukken. Al onze zintuigen werden voortdurend geprikkeld. We zagen de mooiste landschappen, hoorden de vervelendste karaoke, roken de heerlijkste kruiden, proefden de lekkerste noedels, maar nu voelen we vooral vermoeidheid. In onze laatste stop Hanoi deden we dan ook geen stadswandelingen, culturele bezoeken of nightmarkets. We chillden gewoon in de parken, deden wat (dieren)cafeetjes, amuseerden ons in het lokale skatepark en Gijs ging langs bij de streetkapper. En nu nog 2 weken uitbollen, waar anders dan op wat Thaise eilanden. Goodnight Vietnam! You were wonderful.🇻🇳Читать далее

Kris Noteboom

Путешественникknappe vent...de kapper dan want een mooi koppie geknipt bij andere knappe vent.

15.02.2023ОтветитьПереводить

Julie Callebaut🥰

16.02.2023Ответить
    Marijke Verbrugghe

ПутешественникKom dan maar naar huis é ☺️

15.02.2023ОтветитьПереводить
    Еще 11 комментариев

• Gijs VisserJulie CallebautAsian Time
    2Zie je de olifantenkop?😵‍💫Een bijna infinitypool😆2Volgens Julie het lekkerste bier van Thailand. Gijs zweert bij Singha. (Thnx Google 4 the photo)3421Het bordje boven Jakobs hoofd hoort niet bij Jakob😉1Het zelf verzonnen gezelschapspel werd gedigitaliseerd en getest. Nog niet helemaal goedgekeurd.11

Olifanteneiland # Koh Chang🐘

17 февраля 2023 г., Таиланд

Back in Thailand! Het voelt als thuiskomen. We willen geen te gekke afstanden meer afleggen en besluiten nog een paar eilanden te bezoeken in de buurt van Bangkok (in de buurt is hier maar 6u onderweg met bus en boot🙃).
    Stop 1: Koh Chang of het Olifanteneiland want met een beetje verbeelding (of een goede portie gelegaliseerde wiet) zie je een olifantenkop in de vorm op de landkaart🤔.
    Veel olifanten hebben we hier echter niet gezien (behalve dan een paar in gevangenschap😔). Apen daarentegen, die moesten we weer van onze rugzakken afslaan. En verder, tja, prachtige zon-(sondergangen), zee- en strandplezier.
    Oh ja, en we raceten ook nog met een quad door de jungle.🚜

Kris Noteboom

Путешественникhoe zwaar kan het zijn?

19.02.2023ОтветитьПереводить

20.02.2023Ответить
    Еще 16 комментариев
    14 лайков

• Gijs VisserJulie CallebautAsian Time
    Hangmatten tot in het water. Hemels!
    Waar is die kokosnoot? Daar is die kokosnoot.Sup A of B? Bah, gewoon alle 2 🤣.Een transparante kayak. Zotter kan het niet!Een eiland op een eiland. Met een eigen tempeltje en visgerief. Uren fun!Gijs en zijn enige aankoop deze reis😄111Overal met het dronetje spelen🙌Geen lego mee, dan maar bouwen met echte stenen.1En elke dag opnieuw werd het even overal stil rond 18u🌅2Ik denk Willem zijn schoonste foto ooit🤩

Saving the best 4 last: Koh Kood🏝

22 февраля 2023 г., Таиланд ⋅ ⛅ 27 °C

Aangezien we Koh Phi-Phi links lieten liggen in december, vonden we dat we dan toch nog naar Ko Kut (mooier gezegd Koh Kood) moesten gaan. Zo gezegd, zo gedaan.
    En "What the f*ck?! Helemaal niet Kut!"
    Wat een paradijs? Hagelwitte stranden, azuurblauwe zee, wuivende palmbomen. En dit allemaal ongerept: geen supermarkten, geen Russische of Chinese resorts, geen jetski's ... Gewoon een eiland met natuur: veel jungle, ontelbare bijna verlaten stranden, de mooiste watervalletjes en glashelder water. Oh, hier willen we voor altijd blijven! Snorkelen en chillen in een hangmat. Zo sluiten we ons avontuur in schoonheid af.💙

Sofie Anthony

Путешественникprachtig!!! wat een schoonheid, wat een energie. xx

Dutoit Myriam

Путешественникprachtig!!

Inca PAELINCK

Путешественникbenieuwd wat het einde van dit filmpje gaf 😉

Еще 7 комментариев

Окончание поездки