Ba-tatata ba-tatata. Tam-bang-Tam-bang!

Battambang dus, mochten we zeker niet overslaan tijdens ons verblijf in Cambodja. Al was het maar omwille van de naam, die in zowat elk liedje tot zijn recht komt. We deden een fikse kayaktocht op deWeiterlesen
Monkey Island 💙 🌴🥥

Na monkey business nu ook Monkey Island of Koh Rong. Het is één van de weinige eilanden die bij Cambodja horen, dus daar moesten we toch even halt houden😉. Tot voor kort waren er nog geen wegenWeiterlesen
Kapot plezant in Kampot

Ooit was Kampot de belangrijkste haven van het land. De Fransen bouwden hier toen prachtige, statige huizen. Ondertussen is het een slaperig stadje geworden, maar de gebouwen zijn mooi en kleurrijkWeiterlesen
Krab en peper in Kep. Njammie!🦀🌶

Voor we de grens naar Vietnam oversteken, bollen we nog even uit in Kep. Wat ten tijde van de Fransen een hippe badplaats was, is nu een klein, charmant vissersdorpje geworden. Behalve dan in hetWeiterlesen
Goooood-morning Vietnam!

Na een reis van 10u in 4 verschillende busjes, kwamen we eindelijk aan in Vietnam. Eerste stop: Can Tho in de Mekong Delta. De stad zelf heeft niet echt veel om het lijf, maar de drijvende marktenWeiterlesen
Ho Chi Minh City aka HCMC aka Saigon

Ho Chi Minh City was tot 1976 de hoofdstad van Vietnam. Toen heette ze nog gewoon Saigon. De Fransen zwaaiden ook hier lange tijd de plak. Dat is te merken aan de prachtige koloniale gebouwen, deWeiterlesen
Veel wind in Mui Né💨🪁🌊🏜

Wie in Zuidoost-Azië wil kitesurfen, moet in Mui Né zijn. Gijs nam er 3 dagen intensief les en de rest van ons gezelschap supporterde vanuit de golven.
Maar er zijn nog wel meer bijzonderheden inWeiterlesen
Workaway part 3

Voor ons derde vrijwilligersprojectje trokken we naar Carolines Happy huts. Caroline heet eigenlijk gewoon My en woont ergens richting noorden Vietnam (maar nog steeds niet in het midden🙃). ZeWeiterlesen
Hoi (prachtige) An 🤩

Hoi An is met stip de gezelligste stad in Vietnam. Ze is zo goed als onaangetast gebleven tijdens de oorlog en in het stadscentrum mogen geen auto's en vrachtwagens rijden sinds ze op de UNESCOWeiterlesen
Met ons hoofd in de wolken ☁️🌧☔️

We trekken verder noordwaarts. Meer bepaald naar het Nationaal park van Phong Nha. Er heerst hier een typisch Belgisch herfstweertje, maar dat kan onze zin in avontuur niet bederven. Het regenseizoenWeiterlesen
Nog meer regen in Tam Coc ☔️☔️☔️

Na alweer een helse rit op een Vietnamese nachtbus arriveerden we om 4u 's morgens in Tam Coc (Ninh Binh). Heel veel hebben we hier niet gezien behalve water, veeeeel water. Het viel met bakkenWeiterlesen
Halong Bay❌️, Lan Ha Bay✅️

Dé trekpleister van Vietnam is de Halong Bay, een reeks indrukwekkende kalksteeneilanden die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan. Absoluut de moeite dus, maar dat weten duizenden andereWeiterlesen
Final destination: Hanoi

We hebben het gehaald. Heel Vietnam doorkruist van Zuid naar Noord zonder een vliegtuig te nemen. Het was een pittige maand, maar oh zo de moeite. We kregen zoveel indrukken. Al onze zintuigen werdenWeiterlesen
Olifanteneiland # Koh Chang🐘

Back in Thailand! Het voelt als thuiskomen. We willen geen te gekke afstanden meer afleggen en besluiten nog een paar eilanden te bezoeken in de buurt van Bangkok (in de buurt is hier maar 6u onderwegWeiterlesen
Saving the best 4 last: Koh Kood🏝

Aangezien we Koh Phi-Phi links lieten liggen in december, vonden we dat we dan toch nog naar Ko Kut (mooier gezegd Koh Kood) moesten gaan. Zo gezegd, zo gedaan.
En "What the f*ck?! Helemaal nietWeiterlesen
Reisender
😅♥️♥️
Reisender
wat mooi! en wat een fantastische circusact van Gijs 🤪😉❤️
Julie CallebautJa, het moment waarop hij al zijn hele leven wachtte🤣