27.-28.10.2016 Loop 2, Bolaven-Plateau

Pakse - Tad Lo - Thatang - Paksong - Pakse
Nach einer Nacht mit wenig Schlaf bin ich früh Morgens vom Nachtbus durchgefroren ;) um 06:00 Uhr in Pakse angekommen.
Mein eigentlicher Plan für denOkumaya devam et
29.10-02.11.2016 - 4000 Insle, Don Det

Mein letzter Stop in Laos..
Bei den 4000 Inseln handelt es sich um mehrere Vergabelungen des Mekong. Somit gibt es unzählige kleine Inseln und einige wenige grössere.
Auf der Insel Don Det warOkumaya devam et
02.11.2016 Grenzübertritt Laos-Kambodsch

Da mir ois ned na meh hend welle abzocke lah wiemer sowiiso scho wird am usgwählte Grenzübergang Laos-Kambodscha, hend mir de Grenzübergang nach Kambodscha uf eigni Fust übernah und sind ned wieOkumaya devam et
03.-07.11.2016 - Siem Reap

Nebschtem Bsuech vode weltberüehmte Tempelalage Angkor Wat, hani da unter anderem Folgendes gmacht:
Kambodschanischi CookingClass mit Marktbsuech und Zuebereitig vomne leckere 3-Gang Menü ->Okumaya devam et
04.+06.11.2016 - Die Tempel von Angkor

Ufere Flächi vo 100 Quadratkilometer sind über 1000 hinduistische und buddistische Tempel zfinde. Unter dene sgrösste religiöse Bauwerk Angkor Wat.
Jede Tempel isch uf sini eigni Art und WiisOkumaya devam et
08.-11.11.2016 - Inslä Koh Rong Samloem

Da ich nach SiemReap sGfühl gha han ich messi etz unbedingt mal as Meer hani mi über Nacht mal schnell ufgmacht mitm Bus quer durs ganze Land in Süde nach Sihanoukville und vo det am Morge direktOkumaya devam et
12.-14.11.2016 - Kampot & Kep

14.-16.11.2016 - Phnom Penh

DHauptstadt Kambodschas hend mir vo unterschiedliche Siite kenneglernt:
Zum Einä het au da wiider es Wasserfestival stattgfunde zum Endi vode Regezyt. DStadt isch also so zimli volle gsi mit LocalsOkumaya devam et
16.-18.11.2016 - Kampong Cham

En Ort ohnii gross touristische Infrastruktur, genau das woni na ha welle gseh bevorii zum Land usreise - Iiladig ane kambodschanischii Hochzyt -Fäschte ufne anderii Art😄🙈 - und wiidr unterwegsOkumaya devam et
19.-21.11.2016 - Stopover Kuala Lumpur

Stopover in Kuala Lumpur ufem Weg it Philippine - bi Akunft Grossstreik ide Stadt, natürlii liit mis Hostel und mini Ubahn Station mitte ide Hauptstreik-Zone. So binii den nach 2h au Mal im HostelOkumaya devam et
26.-27.11.2016 - Siquijor

Wie scho erwähnt, hani am Samstig mit de Sandra abgmacht und ere Kollegin vo Ihre de Andrea zum dInsle Siquijor zeme bereise. So hend mir oiis bezyte am Morge ade Fähralegestell in Dumaquete troffe.Okumaya devam et
22.-25.11.2016 - Tauchä in Dauin

Da mir vorgängig uf minere Reis empfohle worde isch, s erschte Tauchbrevet in Dauin zmache, isch mini erscht Alaufstell uf de Philippine de Ort gsii.
Wili relativ es taffs Programm gha han und deOkumaya devam et
02.-06.12.2016 - Siargao

Tauche rund um Malapascua

Faszinierendii Unterwasserwelt - Advanced Open Water Tauchbrevet - Tauche mit Tresher Sharks uf 30 Meter une - Nachttauchgang
🐢🐠🐟🦀🐠🐢🦀
07.-11.12.2016 - Malapascua

12.-15.12.2016 - Port Barton

Verschlafnigs, herzigs Dörfli, nur erreichbar über e Bumby Road (mengisch au gar neme, je nach Rege) - Relaxing Days - Island Hopping - Snorkling 🐠🐢 - Christmas Parade dur sganze Dörfli -Okumaya devam et
17. - 20.12.2016 - Darwin, Australien

Treffe vo bekannte Gsiichter, kuuli Täg gsi mit oii in Darwin, Tanja & Beni! - Endliii, s'langersehnte Steak😋 - diä noii Shopping-Metropole Darwin🙈 -> was susch chamer mache wenns Wetter soOkumaya devam et
21.12.2016 - On the road & Litchfield NP

De planti Roadtrip vo Darwin - Perth chan losgah😊
Zeme mit de Chrystelle (France) und em David (Germany) wirdi die nöcnhste Wuche mitme 4WD sowie Camping-Usrüstig de Norde und Weste vo AustralieOkumaya devam et
21.-24.12.2016 - Unterwegs Darwin-Broome

Darwin - Katherine - Kunurra - Broome
Viiel viel Rege, Sturmwarnige inkl. Zyklon, überfluetetii Strasse und übertretenii Flüss sowie gschlossenii Strasse und Krokodilwarnig im Norde vo AustralieOkumaya devam et
24. - 27.12.2016 - Wiehnachte in Broome

Wiehnachte mal andersch😊 bi chli wärmere Temparature und am Strand - Couchsurfing bide Iheimische Debby in Broome - Essensmarathon für 72h 😉 Wiehnachtsente, Känguruh, Griechisches Lamm,Okumaya devam et
27.-28.12.2016 - On the road to Karijini

29.12.-01.01.2017 - Karijini NP