• Herstel-garnituur

18 November 2015, Nepal ⋅ ☀️ 21 °C

Na ruim een week kwakkelen, lijkt Michelle nu echt redelijk hersteld! Dit betekent dat we nu weer wat kunnen gaan plannen :) Het is zeker geen straf geweest om ruim een week in Pokhara rond te hangen, maar het is ook wel weer leuk om verder te kijken dan onze hoteltuin. Onze activiteit voor vanmiddag was het nemen van een massage; een mens moet langzaam beginnen. Nadat onze eerste keus massagesalon niet te vinden was, zijn we er maar gewoon een ingewandeld. Deze was aanzienlijk goedkoper... en waarschijnlijk slechter dan onze eerste keus ;) Of het aan de timing lag of aan de masseuse weten we niet, maar Michelle kwam enigszins strompelend de salon uit... Gordon was sinds tijden weer eens soepel :) Het kan verkeren... Op een 'strandtent' aan het meer drinken we wat om bij te komen. We besluiten om een filmpje te pikken vanavond. Even buiten het dorp zit een openluchtbioscoop waar ze ook eten serveren. We kleden ons wat warmer aan en hobbelen rond etenstijd richting bioscoop. Het blijkt een kruip-door-sluip-door pad de heuvel op te zijn. We zijn er als eerste en men raadt ons aan op een bepaalde plek te gaan zitten; top plek! Gedurende de film (Fight Club) krijgen we onze pizza geserveerd :) Na de film (21:45 uur) is het uitgestorven en donker op straat. Niet de beste buurt van Pokhara concluderen we, maar we zijn snel in het hotel. Redelijk moe, maar voldaan; het is leuk om weer wat te doen. Smaakt naar meer!Baca lagi