• Geweldige rotspartijen

June 13 in Luxembourg ⋅ ☀️ 27 °C

Rond de middag besloten we een klein stukje van de B2-wandeling te doen, gewoon even de benen strekken.

Maar zoals dat wel vaker gaat: het werd toch iets verder dan gepland. De route blijft ons verrassen met zijn prachtige paadjes, indrukwekkende rotsformaties en het gevoel alsof je midden in een sprookjesbos loopt.

We volgden een deel van het pad dat we nog niet eerder hadden gelopen, en het was echt de moeite waard. Ondanks de warmte en het feit dat we allebei nog niet helemaal fit zijn, genoten we volop van de rust en de natuur om ons heen.

Omdat we de route niet eerder konden afsnijden werd de route toch iets langer dan wat we in gedachten hadden. Met dit warme weer valt het geklauter en geklim niet mee.

Het laatste stuk hebben we wel wat ingekort — de zon begon flink door te branden en we wilden het niet te gek maken. Gelukkig konden we een stuk van de route afsnijden en ging het laatste deel over een iets makkelijker begaanbaar pad.

Weer een onverwacht mooie wandeling, met precies genoeg avontuur voor vandaag.

Nu even lekker niets doen bij de camper.