Balkbrug
27 marca, Holandia ⋅ ☁️ 7 °C
Wat later dan gepland maar we zijn onderweg. Gisteravond niet meer de camper kunnen inpakken dus dat
moest vanochtend.
Twijfel, twijfel waar gaan we heen met het weer. Maar we zakken nu toch af naar Czytaj więcej
Tussenstop
27 marca, Niemcy ⋅ ☁️ 9 °C
Even tanken en wat eten.
Tanken is echt minder leuk met deze
prijzen.
Camperplaats de kleine geest
27–28 mar, Holandia ⋅ ☁️ 9 °C
Aangekomen op de camperplaats merkten we meteen hoe netjes en verzorgd alles eruitziet. De plaatsen liggen in de voormalige paardenweide, wat zorgt voor een open, rustige sfeer met voldoende ruimte om Czytaj więcej
Wandeling
27 marca, Holandia ⋅ ☁️ 9 °C
Vanaf de Camperplaats nog even een klein stukje gewandeld
Regen
27 marca, Holandia ⋅ ☁️ 7 °C
De afgelopen dagen leek het erop dat het een weekend vol regen zou worden.
We bleven maar twijfelen: trekken we richting het noorden, zakken we af naar het zuiden of rijden we juist Duitsland Czytaj więcej
Wandeling Ullingse Bergen
28 marca, Holandia ⋅ ☁️ 10 °C
We maakten een leuke wandeling bij Natuurpoort De Heksenboom, een fijne uitvalsbasis voor dit gebied. We kozen de geel gemarkeerde route, die inmiddels ook netjes in onze Komoot staat.
De tocht van Czytaj więcej
Lunch
28 marca, Holandia ⋅ ☁️ 10 °C
Na de wandeling heerlijk bij de Heksenboom geluncht en heerlijk buiten in het zonnetje gezeten.
Tussenstop
28 marca, Holandia ⋅ ⛅ 10 °C
Even in het centrum gestopt voor nog een paar kleine boodschapjes.
Camperplaats de Peel
28–29 mar, Holandia ⋅ ⛅ 9 °C
Bij de Heksenboom besloten om nog iets verder af te zakken en naar natuurpoort de Peel te gaan.
Bij het oprijden van de camperplaats zagen we direct de weidsheid van het gebied, ruimte zat.
Even Czytaj więcej
Restaurant
28 marca, Holandia ⋅ ☀️ 7 °C
‘s avonds lekker uit eten geweest bij het restaurant bij de camperplaats.
Start van de dag
29 marca, Holandia ⋅ ☀️ 6 °C
Vanmorgen werden we wakker met het allerbeste begin van de dag: een heerlijk zonnetje.
Rustig opgestart, koffie gezet, ontbeten en even lekker genoten van het uitzicht buiten en het zonnetje.
We Czytaj więcej
Peelrandclassic classic
29 marca, Holandia ⋅ ☀️ 6 °C
Vanochtend bleek de start van deze rally vanaf het terrein van Natuurpoort de Peel te zijn.
Heel veel oude auto’s
Wandeling
29 marca, Holandia ⋅ ☁️ 10 °C
Vanaf Milsbeek wandel je al snel het afwisselende landschap van De Diepen en het Koningsven in, waarna het pad omhoog loopt richting de beboste hellingen van de Sint Jansberg. Het gebied heeft een Czytaj więcej
Campergelukje
29 marca, Holandia ⋅ ☁️ 10 °C
Dit weekend lieten we weer meerdere Campergelukjes achter. Een zwerfsteen met een vrolijke tekening erop of een klein cadeautje in de vorm van een sleutelhanger.
Het blijft bijzonder hoe zo’n Czytaj więcej
Thuis
29 marca, Holandia ⋅ 🌬 8 °C
De nodige spullen uit de camper gehaald. Wasmachine aan en we zijn weer thuis. Ook lekker